Излезе преименованата версия на Giants Antispyware. MS Antispyware. Хората я хвалят, обаче мен ми извежда екран, че has expired as of 31.07.2005 и се затваря. Някой да е прочел нещо за това? Чудя се да не е от самия Windows .
Излезе преименованата версия на Giants Antispyware. MS Antispyware. Хората я хвалят, обаче мен ми извежда екран, че has expired as of 31.07.2005 и се затваря. Някой да е прочел нещо за това? Чудя се да не е от самия Windows .
Не става бе хора, expired си вика!
Е видяхте ли, майкрософт взеха софтуера и го прецакаха
Програмата работи , обаче трябва в Regional and Language Options / Regional Options да настроиш например на Location - USA и формат English ( United States ) и тръгва . Поне при мен така тръгна , но казаха че и на швабски ако настроиш пак върви .
абе тъпия проблем със сейфовете на нфсу.
разкарайте само 'г.' и готово
един познат се похвали, че "животното действа много радикално - затри ми целия flashget. аааа, едно .dll останало". общото впечатление било, че работи, но трябва вниматетелно да се пипа. затривало едва ли не всичко, което има банери и т.н. аз викам като ще действа така "с лопатата", направо като усети, че има нет да disable-ва връзката и всичките проблеми са решени []
Tя така тая работа няма да стане. Купуваш фирма за антивирус и друга за spyware и хоп готово. Те М$, ако си спомняте се опитаха да направят първия си антивирус под ДОС. Естествено резултата беше, че се роди едно изродче, така ще стане и с другите им напъни в сферата на антивируса и spyware.
----------
При мен с БГ настройки си върви идеално, така че не е това проблема.
след като ми детектна flashget и emule и искаше да ги трие направих единственото разумно действие - махнах
ама ms antispyware-то
И аз така направих след няколко часа работа и странно поведение на целия ХР - remove antispyware
/след като ми детектна flashget и emule и искаше да ги трие направих единственото разумно действие - махнах
ама ms antispyware-то /
Има си опция Ignore, аз сложих мулето в Ignore и повече не писка че е spyware
Абе не е лоша, като за начало. На мен ми изчисти 5-6 неща, които другите не програми не го направиха. Аз съм изненадан приятно.