Abe mama mu i windows Xp ne moa da sa kirilizirat nqkoy programi kato winamp kat FlashGet i taka natatak kakto i ne moa da si pusna BS .imam samo foneti4na kirilica .
Ako nqkoy znae kak da si re6 aproblemite da mi drasne dwa tri reda.
Abe mama mu i windows Xp ne moa da sa kirilizirat nqkoy programi kato winamp kat FlashGet i taka natatak kakto i ne moa da si pusna BS .imam samo foneti4na kirilica .
Ako nqkoy znae kak da si re6 aproblemite da mi drasne dwa tri reda.
Control Panel>Regional and Language Options>Advanced>Language for non-Unicode programs избираш Bulgarian.
BEWARE! INTEL INSIDE!
Edited by - exabyte на 08/01/2002 18:48:00
Specialno za Winamp-a moga da ti kaja 4e problemite ti idvat ot skina koito si izbral. Nqkoi skinove ne poddurjat kirilica - znam go ot OPIT.
Znaq pove4e otkolkoto si misli6
Blgadarq exabayt uspqh nay setne da si re6a problema .
yo pi4.mislq 4e problema ot BS-a ti idva ot tova 4e script-a na font-a ti e naglasen na western.trqbva da byde na cyrillic.i az sy6to imam problemi s winamp-a.ne e ot skin-a.imam to4no 15.3 mb skin-ove.kogato bqh sas win98 a sled tova i s win ME vseki edin ot tqh 4ete6e kiriliza.sega nito edin ne q 4ete.nqkoi da iam problemi s kirilizata na notepad?za6toto az imam.blagodarq 4e nekoi ot vas be6e napisal to4niq pyt do non Unicode-a.o6te ne sam restartiral no ako ne stane pak 6te pi6a.
P.S.:6to se otnasq do BS player-ne go polzvaite.izteglete si divxG 400 2.6.s nego mojete da gledate filmi na vsi4ki programi.
tova be6e ot men.
IBANEZ_