кажете ми как да направя С na read all
всъщност аз турся някоя програмка с която мога да направа устроство C само за четени или по точно по никакув начин да не може да се пише върху него ... трябва ми спешно моля ако ви е известен подобен софтуерми пишете на маила rebour@abv.bg pliiss
искам да го ползвам за Win98 i сами проблем тези search bar или други ;) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
всъщност аз турся някоя програмка с която мога да направа устроство C само за четени или по точно по никакув начин да не може да се пише върху него ... трябва ми спешно моля ако ви е известен подобен софтуерми пишете на маила rebour@abv.bg pliiss
искам да го ползвам за Win98 i сами проблем тези search bar или други ;) БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
<div align="right">Originally posted by zoro - 10/01/2005 : 23:41:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Самата файлова система на Win98 е така устроена, че не е възможно да се постигне това, което искаш.
Виж ето тази програма http://www.1securitycenter.com/wso/
Ако я настроиш правилно, което не е лесно, може да получиш желания от теб ефект в голяма степен.
ru-boy от малкото познания които имам по линукс стигнах до извода, че ако постигна това и се скапи по някакъв начин компа след рестарт би се оправил ;)
искам да получа нещо както root под линукс ;)
искам да погледнеш тази програмка
http://www.winability.com/screenshots/fgpro.gif
мисля че с нея се получава нешто ;)
http://www.winability.com/folderguard/
Registered name: NASA
Number of copies: 2
License key: A6496988U
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Самата файлова система на Win98 е така устроена, че не е възможно да се постигне това, което искаш.
Виж ето тази програма http://www.1securitycenter.com/wso/
Ако я настроиш правилно, което не е лесно, може да получиш желания от теб ефект в голяма степен.
<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*11/01/2005*:* 08:50:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ру-бой дай коментар за програмката аз всъщноср открих една друга с която мога да направя примерно C:\WINDOWS\ за четене и dа забраня триенето на определени папаки .....
http://www.everstrike.com/images/scr.../shield_60.gif
zoro, folder guard прави различни неща от тези, които искаш.
а да забраниш с: или .../windows/ за писане няма да стане. най-елементарния пример: windows постоянно пише в swap-a. забраняваш му да пише - биииип. играта иска да си прави save/autosave - бииип.
тая, дето си я намислил няма как да стане, sorry.
FearMe e прав! Веднъж и аз се пробвах да направя такова нещо на една 98-ца. И го направих - с "Folder Guard". След като си прие настройките програмата поиска рестарт..... и до там, даже уйндоуса не можа да зареди. Та това е....[:)].....
жалко значи win е тъп ;) ако постигнем подобен ефект колко неприятности щяхме да си спестим ;) не мислители ;))
ами то за подобен ефект има измислени нови ОС 2000/ХР/линукс и т.н.
знам пределно ми е ясно но ако си администратор на интернет зала с win98 което е почти нажсякаде ;) какво ще направиш :)))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ами то за подобен ефект има измислени нови ОС 2000/ХР/линукс и т.н.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*06/02/2005*:* 13:21:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
TimeShield, Kaiowas (ако не бъркам имената) и други подобни програми заменящи експлорера
добро утро работил съм дори и с платен КAIOWAS за TimeShiled не мога нищо да кажа но ако си на KAIOWAS отваряш Winamp или Медия плеър и кадето си отваряш фаил пишеш С:\ и си вътре маркираш и триеш ;) TimeSield има някаква защита но мисля ,че не е достатъчна .Ако си на KAIOWAS отваряш IE и пишеш Desktop и си влизаш има някакъв измислен KAIOWAS редактиран пише NoGuard за нищо не става ;) . да не говорим ,че KAIOWAS се деактивира без парола вече . затова ми е подобна програмка под <font color="red"><font size="3"><font size="5">98</font id="size5"></font id="size3"></font id="red">
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">TimeShield, Kaiowas (ако не бъркам имената) и други подобни програми заменящи експлорера
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*06/02/2005*:* 23:28:14</div id="right">
мисля че все пак го горните програмки са доста полезни в случая :)
<font color="blue">НЯКОЙ МОЖЕЛИ ДА ПРЕДЛОЖИ КРАК ЗА UNIVERSAL SHIELD</font id="blue">