Качил ли го е някой?Ако има впечатления,нека сподели!
Качил ли го е някой?Ако има впечатления,нека сподели!
Ами това си е Windows XP SP2 с допълнителни теми и малко глезотии за гледане на видео и TV, рипване на CD-та и Cover Designer. Нищо особено, ако не броим 1-2 по-готини теми.
аз съм със Вин Медия Център и имам следния проблем не може да се изключи автоматично!!! А с предния вин ХП нямах такъв проблем!!!
Моля ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
@ParaNormalen - Активирай си APM ( advanced Power managment ) от Control PaNEL -> Power -> APM -On
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами това си е Windows XP SP2 с допълнителни теми и малко глезотии за гледане на видео и TV, рипване на CD-та и Cover Designer. Нищо особено, ако не броим 1-2 по-готини теми.
<div align="right">Originally posted by silverfox*-*30/01/2005*:* 10:58:46</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Според мен са пипали по WIN a определено работи по леко , понеже го ползвам са игри , имам наблудения че зарежда по бързо играта и при излизане става за 1-2 сек./по добре паботи с паметта/ както на WIN 98 , докато XP работи по тежко видимо. На повечето тестове се получават по добри резултати.
До petrchev:
Би ли ми казал моля, от къде мога да си сваля background картинката на този Win, онази с промененото готино зелено поле, или би ли така добър ако не знае да я рар-неш и пратиш на svetliof@yahoo.com. 10х предварително