Проблем с клавиатурата и ИЕксплорър
Здравейте, имам странен проблем. когато съм с Интернет Експлорър и пиша на кирилица по форуми например, ми излизат странни неща.
Ако напиша на фонетична здравей излиза 74@0259
Сега съм с ФайърФокс и нямам никакви проблеми. Слагах Датекс пак същото и с БДС и с фонетична, явно е от експлоръра нещо.
Моля дайте съвет и помогнете.
Преинсталирай го или го UpDate-ни до колкото може и ще се оправи. Провери и за Spy-ware.
Пробвай и това. CWShredder
настройка в IE:
view->encoding->cyrillic (windows) ?
интересното е, чр е само при ИЕ и всеки път явно е различно...
сега като напиша "здравей" излиза 4@0259B5
Как се преинсталира ИЕ ? насли си идва със ОС ?
FearMe, първо от там започнах
реинсталирах с това
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 c:\windows\inf\ie.inf
но все същото.
Системата е ъпдейтната до последно
internet options->fonts->language script ?
FearMe, няма братче всичко си е както трябва там.
Сайтове на кирилица си излизат перфектно
С кой Уиндоус си? Control panel -> Regional and Language Options -> Advanced -> Select a language to match...... of the non-Unicode -- избираш да е "Serbian (Cyrilic) или "Bulgarian"
pat, IE e unicode. това няма да помогне
Съгласен съм Fear Me :), но съм срещал случаи които се опрявят така. Конкретно за ИЕ Explorer. И по-точно - той си изкарва кирилицата на страниците, но там където трябва юзера на напише нещо (някое поле " Търси" примерно) там се проявява описания по-горе проблем. Излиза на квадратчеа и разни други "чудни" символи.
май ще преинсталирам. Интересното е, че когато ползвам кредор по форумите нямам никакви проблеми. Иначе пресинсталирах флекс тайп, махнай и пак сложиь инф файла за българска фонетична, пробвах и със сръбска настройа както казахте по горе... май изчерпах всичко, пък не ми се минава изцяло на файърфокс....... май ще преинсталирам
Имам същия проблем. Какво ли не пробвах, не става. Забелязах, че проблема се явява при ИЕ5.5 СП3 и нагоре.
Версия 5.0 работи перфектно с кирилицата.
Аз съм с ИЕ6. Мисля си, че версията на браузъра няма значение. Случайно да имаш инсталиран някакъв софтуер от рода на AI RoboForm ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм с ИЕ6. Мисля си, че версията на браузъра няма значение. Случайно да имаш инсталиран някакъв софтуер от рода на AI RoboForm ?
<div align="right">Originally posted by FunFun*-*18/03/2005*:* 16:17:06</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не нямам инсталиран подобен софтуер. Както споменах по горе, всичко работеше перфектно и се скапа след като упгрейднах до IE 6.0
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте, имам странен проблем. когато съм с Интернет Експлорър и пиша на кирилица по форуми например, ми излизат странни неща.
Ако напиша на фонетична здравей излиза 74@0259
Сега съм с ФайърФокс и нямам никакви проблеми. Слагах Датекс пак същото и с БДС и с фонетична, явно е от експлоръра нещо.
Моля дайте съвет и помогнете.
<div align="right">Originally posted by FunFun*-*10/03/2005*:* 21:09:43</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ИМАХ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ. ПО СЪВЕТ НА DOCKERA СЛЕД ДЕИНСТАЛАЦИЯ НА ГУГЪЛ ТУЛБАРА И РЕСТАРТ НЕЩАТА ЗАСПАХА. ПРОБВАЙ!