Как да пусна Internet от една машина на друга?...
Zdravejte , vyprosyt mi e kak moga da pusna internet po localen pyt ot edno pc na drugo pod winXP .Kazaha mi che mozhe da stane s WinGate samo che vyobshte si nqmam predstava kak mozhe da stane.
<font color="red">Mod. edit orpamarosa:</font id="red"> Забележката на колегата Raid за писането на кирилица не е плод на заяждане, а на съблюдаването на правилата на форума:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17490
Ami zavisi ot kude ide neta - ima mnogo na4ini[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Zdravejte , vyprosyt mi e kak moga da pusna internet po localen pyt ot edno pc na drugo pod winXP .Kazaha mi che mozhe da stane s WinGate samo che vyobshte si nqmam predstava kak mozhe da stane.
<div align="right">Originally posted by xsp1*-*14/03/2005*:* 21:51:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
1. Добре дошъл във форума.
2. Дай малко повече подробности: и двете ли PC-та са под XP, как идва нет до първото PC, каква е връзката между двете PC-та (на общ суич/хъб или с втора мрежова карта)
3. Моля, пиши на кирилица.
пробвай Internet Connection Sharing
успех !
Еми най-лесно е да пуснеш 1 прокси от компютъра, на който е интернета до другия,на който няма интернет ;).
защо да е по лесно да пуснеш прокси че да го настройваш и другата машина да има малко ограничен нет. не е ли по лесно да се настрй паринга и да си изпозлва нета по лесния начин само с ШЛЮЗ?
Ами най лесното е да се ползват възможностите на windows-a за пускане на нет на друг компютър. Това се нарича internet connection sharing. Ако потърсиш във форума с търсачката че намериш как да си го настроиш. Съвета ми е на ползваи узарда а направо слагай чайка на ICS.