Windows 2000 ne mi pomni dial up user parolata
Zdravejte, i v trial versiata predi 2 g i v originalnata zabelizvam che vlizam si kato administrator, no vse parolata mi e s 14 cifri. Dori ot tools-->options na brauzera pak ne stava, davam apply i pak ne iska. Dori i s SP 1 sustoianieto si ostava sushtoto, a pri Vas kak e. naistina e mnogo drazneshto 1 parola d ane moje da zapomni. Blagodaria
Twa si e default-no. Pomni ti parolata mnogo dobre OSa. Prawi se poradi security reasons(i to basic) za da ne se wizda kolko simvola ti e parolata ot nqkoi stranichen nabludatel.14 zwezdichki trea da ima
Що го лъжиш момечето ве. И при мен не я помни, пише я с звездички, само че при мен е малко по особено. Като дойде време да ми потрябва си я припомня веднага. :)
ami az ne sym wizdal nqkoi Windows da ne izpiswa parolata sys zwezdichki. W praw text li da ti ia izpishe? :)
Помни си ти паролата. Пробвай да се логнеш с този user с който си правил connection-a, може от това да е.
abe ne stava i az taka sym zabelqzal. pomni username no ne i parola. tyrsil sym kyde q pishe obache ne moga da go namerq. gadno no fakt. nqma kvo da se napravi mai.
А пък при мене си я помнеше (паролата за дайъл-ъп връзката). Даже и ХР-то я помни. А че я дава със звездички, ми нали за това е парола, за да се знае само от въвеждащия я.
Друг вариант са програмките за помнене на пароли. Сигурен съм, че има такива, макар че поради горните причини да не ми се е налагало да ползвам такава.
BROUGHT TO U BY MSAN
Абе що говорите глупости, не помнел паролата, помни си я прекрасно, но трябва да влезеш с узера, който е създал кънекшъна, иначе не ти я помни и съответно не ти изписва звездичките.
А пък ХР-то те пита преди да създаде съответния кънекшън дали да е достъпен само за създателя му или за всички потребители на ПЦ-то.
BROUGHT TO U BY MSAN
Напълно в ред си е паролата при 2000. Както някой каза по-горе, исписва я с 14 звездички, но това е само за заблуда на противника :). И аз отначало се чудих защо е така, но си се кънектваше без проблеми. А за да я запомни просто трябва да се сложи тикче на Save password или там както беше.
"we sense a soul in search of answers"
Edited by - X-RAY на 31/01/2002 01:22:57
Proshtavajte mnogo, no dori i da se slaga otmetkata d apomnia, win 2k ne go pravi. I shto za logika e da se vliza kato user, a bash administratora da bude v po-neizgodna pociata i d ane mu pomni parolata. I kakvo shte reche logni se s usera. Tuka govorim za paroli ot internet karti a ne za administratorski i usersi paroli. Purvite sa promenlivi vseki put a vtorite postoianni. Mene mi triabva da pomni purvite. Blagodaria
Ма именно за това става дума. И Вин 2000 и ХР помнят паролите за дайълъп връзката. Има си отметка, която поставяш и се запомня паролата.
BROUGHT TO U BY MSAN
Ами връзката между отделните юзери и интернет паролата ти е, че можеш да окажеш втората да се използва само от определени юзери. И примерно ако си указал да се ползва само от администратора, няма да можеш да я ползваш с другите юзери. Никой не е казал, че не трябва да влизаш като администратор за да ползваш интернета си. Логни се с този account, за който си указал, че може да ти ползва интернета.
"we sense a soul in search of answers"
Zdravejte, hiliadi izvinenia za bezpokoistvoto koeto vi prichinih. No koi mojeshe da si predstavi, che win2k shte pomni parolata za dial up vruzkata, nishto che e pokazva s 14 zvezdichki??? Po tazi logika, moje i da znaem che sme na windows, ama za vseki put da proverim ne e li unix platforma, heh. da si beshe ostanala parolata mi 7 cifri, Microsoft sheshe da mi spesti tolkova izlishni vuprosi. vse pak blagodaria :)
За нищо :)))
BROUGHT TO U BY MSAN