Не знаех как точно да кръстя темата, за това сложих съвсем символичното "Икони". Та работата е там, че видях нещо много интересно. Съвсем случайно бях в магазина на една позната и докато си приказвахме забелязах как натиска alt+tab през 2 сек и едновременно с това и с мишката. И са зачудих каква е таз сложна процедура. Оказа се, че когато си поиска windows-а не и сменя прозорците с мишката (алт+таб само), нито пък и дава да си мести иконите по плота или където и да е (примерно искаш да изкараш shortcut до десктоп-а с drag&drop, или просто да си подредиш иконките по твой вкус). Интересното е, че визуално виждаш как става "влаченето", но след като "пуснеш" иконката където искаш тя си е на предишното място. Порових се доста из компютъра мислех, че е вирус, но се оказа че компютъра е точно след преинсталция. От ноември до сега е преинсталиран 3 пъти и същата работа. Носен е на сервиз и от там са казали "ние такова нещо до сега не сме виждали. то бяхме виджали как мишката гони иконата по десктопа ама чак пък да не можеш да я преместиш" (не знам какъв е тоз сервиз, ама май толкова е сервиз). Търсих из форума за такъв проблем но няма нищо подобно. Възможно ли е проблема да е хардуерен? Или всичко си е от windows-a? Ако някой може да даде съвет ще съм му много благодарен!