Резултати от 1 до 5 от общо 5

Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Apr 2005
    Мнения
    3
    #1

    Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

    Забраних всякакъв достъп за всички потребители до една папка и сега като се опитам да я отворя ми дава "Access is denied." , а като дам десен бутон няма Security. Мислих че след като съм админ и owner на папката ще мога да си върна достъпа при всички положения ама ей на кво стана. След като се посмеете кажете дали има лек за проблема ми. Искам отново да имам достъп!!! Та там са всичките ми "какички"!!!

  2.  
     
  3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #2

    Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

    Зареди в "Safe Mode" и си присвои отново папката (Take ownership). Струва ми се, че знаеш как става работата. Дано помогне това...в противен случай пак пиши тука да го мислим []

  4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    7,189
    #3

    Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

    Всъщност аз от много време искам да мога да забранявам папки по този начин и след като прочетох, че mad_SLaYeR е успял да го направи, седнах, направих си една тестова папка и приложих всичко за което се сетих за да забраня достъпа и съответно да постигна неговите резултати. За съжаление не успях. Та много моля mad_SLaYeR да сподели откритието си (начина-последователността), защото много искам да позабраня туй-унуй на компютъра на съпругата.[]

  5. Novice
    Тук е от
    Apr 2005
    Мнения
    3
    #4

    Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

    MitkoS най добре да направиш това което искаш с програмата Folder Guard http://free.data.bg/merlinofdrake/Fo....2a+keygen.rar, но ако си решил през уидолса трябва да направиш това: Първо трябва да си с WinXP, второ папката която ще заключваш трябва да е на NTFS партишън. След като тези две неща са изпълнени даваш десен бутон на папката и там има таб наречен Security. В този таб има Group or user name: там са изброени потребителите на уиндолса. Малко по долу в същият таб има Permissions for "името на потребителя който си избрал от Group or user name:" има и две колонки Allow и Deny и надолу са изброени действията които можеш да забраниш/разрешиш. Ако жената си има друг акаунт просто го избираш от полето Group or user name: и в колоната под Deny слагаш отменка на Full Control което ще забрани всякакъв достъп за избрания акаунт и после даваш OK. Ако искаш да забраниш достъпа за всички избираш Everyone от Group or user name: и даваш отметка пад Deny на Full Control (разбирасе ако направиш това няма да имаш достъп и ти).

  6. Novice
    Тук е от
    Apr 2005
    Мнения
    3
    #5

    Как да си върна достъпа до тази папка - WinXP

    btw Вече си реших проблема като отворих папката под ново инсталиран УинХП качен на друг хард диск. Само трябва да се махне отметката от Use Simple file sharing което е в Control Panel > Folder Options > View и Security таба се показва. После се копират файловеет от папката (не папкат) на друго място.



    Дано това да помогне на някой.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Koнтрол на достъпа/раб.време
    От ru-boy във форум Общ - софтуер
    Отговори: 17
    Последно: 06-06-05, 12:54
  2. Отговори: 8
    Последно: 18-03-05, 18:29
  3. Отговори: 2
    Последно: 14-02-04, 05:29
  4. Как да махна тази папка в My Computer
    От Shakedown във форум Windows
    Отговори: 36
    Последно: 05-11-03, 17:33
  5. SEARCH в тази БОЗА -> WinXP
    От masterross във форум Windows
    Отговори: 6
    Последно: 08-10-03, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе