-
WIN 2003 servar
Здр,
имам следния проблем с настройките на правата за достап пд Windows 2003:
имам 2 машини 1 с win XP а 2 с 2003 servar които са вързани в мрежа! Така и на 2-та компа има споделени папки под win XP се вижда всичко но под win 2003 ..... там нещата са плачебни. Папките се виждат само когато напиша IP на 2003 в Address Bar иначе НЕ !!
edit: Guest ми е на enable
-
WIN 2003 servar
Ми земи си пусни и NetBios бе брадчед ....то дет са вика ко чакаш сам вин-а ти го пусне .... я камилата я да камел дривер ....виж си и работната група да не е оплескана ...абе с две думи прегледай си мрежата.Айде със здраве ....
-
WIN 2003 servar
От де да го пусна ... Малко по подробно моля
-
WIN 2003 servar
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здр,
имам 2 машини 1 с win XP а 2 с 2003 servar които са вързани в мрежа! Така и на 2-та компа има споделени папки под win XP се вижда всичко но под win 2003 ..... там нещата са плачебни. Папките се виждат само когато напиша IP на 2003 в Address Bar иначе НЕ !!
<div align="right">Originally posted by Ekzodia*-*28/04/2005*:* 19:55:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ще ми се да не съм саркастичен, ама не знам дали ще ми се отдаде ;)
1. добави си юзер на 2003-то -- примерно коко и парола коко
2. направи си юзер-а на хр-то коко с парола коко
3. разрши от панела на споделяне на 2003-то юзера коко с парола коко да чете или пише или и пише в споделената папка
4. за по-сигурно рестартирай и двете машини //чичи били го препоръча ;))//
5. и си готов!
-
WIN 2003 servar
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здр,
<div align="right">Originally posted by Ekzodia*-*28/04/2005*:* 19:55:53</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ще ми се да не съм саркастичен, ама не знам дали ще ми се отдаде ;)
1. добави си юзер на 2003-то -- примерно коко и парола коко
2. направи си юзер-а на хр-то коко с парола коко
3. разрши от панела на споделяне на 2003-то юзера коко с парола коко да чете или пише или и пише в споделената папка
4. за по-сигурно рестартирай и двете машини //чичи били го препоръча ;))//
5. и си готов!
<div align="right">Originally posted by bigbeer*-*29/04/2005*:* 00:15:27</div id="right">
Да но аз съм си направил wina да ми зарежда без да ми иска пароли и усери, тоест съм ги премахнал, защото ме изнервяха и бих искал тъка да си останат ...
-
WIN 2003 servar
От де са пуска NetBios ...ми от тук http://83.228.49.161/netbios.jpg
-
WIN 2003 servar
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">От де са пуска NetBios ...ми от тук http://83.228.49.161/netbios.jpg
<div align="right">Originally posted by BAD_BOBIK*-*29/04/2005*:* 19:32:22</div id="right">
И какво да напиша в празното поле ...
-
WIN 2003 servar
Каквото ти харесва :).....Пич, просто включи отметката която сам посочил и не пиши нищо и никъде...