Kogato zaredya ot playlista na bsplayer-a edin film na dve cd-a, sled kato mine na vtoriya disk subtitrite ne izlizat normalno!Zada gi pusna tryabva da spra playera i da pusna vtorata chast otnovo i togava nyama problem! Nyakoy moge li da pomogne?
Kogato zaredya ot playlista na bsplayer-a edin film na dve cd-a, sled kato mine na vtoriya disk subtitrite ne izlizat normalno!Zada gi pusna tryabva da spra playera i da pusna vtorata chast otnovo i togava nyama problem! Nyakoy moge li da pomogne?
За съжаление е така-просто май програмката не си помни сетингите на субтитрите...
Но тва не е голям проблем,нали??
Дано все пак го оправят скоро.
Naprotiv ima takava opcia za subtitrite, vij tova:
Tova e BSPlayer v0.84 Build 462 ot 8-mi noemvri 2001. Mislia, che ima i po-novi versii veche. Moje bi tvoiata e po-stara i gi niama tezi nastroiki, no ne viravam, tova e dosta kliuchovo.
Sasto polzvam 0.84! Nesam probval s "Use online options, no mislya che tazi opciya ne e za tova nesto!Ste probvam i s neya!
Просто си е бъгав. Разучил съм всички опции и няма файда. Помнят се сетингите на субтитрите, но проблема не е там.
Dobre, az moje bi ne sum razbral kakuv e problema.. otnosno settingite, koito nastroivash za subtitrite, tova sa font settings (za zapazvane polzvash "Save subtitle font settings") i pozicionirane (polzvash "Rember subtitle position"). Taka, che settingite si gi pomni. Za kakvo pitash ti?