Резултати от 1 до 7 от общо 7

win 3.11 hotswap?!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

Донесоха ми едно дърто Пс (Dx33 s 160mb hard i win 3.11). Понеже не ставаше с моя монитор а исках да видя какво има на харда, сложих харда на моито пс (cel 700@950 abit bx133 geforce 256 i 256 ram) пуснах диска боотващ и стартирах линдолс 3.11, после ми доиде идеята да дръпна харда докато пс-то си е в линдолс (защтото ми хрумна че че рама ми е повече от размера на линдолса пък даже и на хардсика) и така пс-то не блокира с изваден хард, пробвам да стартирам някаква програма и ми изкарва съобщение за грешка, наи-вероятоно че не намира фаиловете (линдолса беше на немски) пс-то обаче пак не блокира, после сложих харда пак (без да гася компа) и сичко си работи махам пак си бачка но не намира фаиловете както съм писал по горе Ако се направи това под 95 или 98 следва директен забив а 3.11 се справя супер

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

E, i?

XP pak napravo izmarmorva 4e mu niama edi-koi-si device, i tolkoz...slagash go i prodaljava, i kvo, 4udo goliamo stanalo...

http://www.UniBG.org

<font color=blue><u>#longhorn</u></font id=blue>

4. Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

Ок пробваи да махнеш под Xp диска с операционната система да видим дали ще измърмори или ще забие. Пък и все пак говорим за win 3.11 от 92-93г. Просто обяснението тук е че всичко основно от операционната система се е копирало в рама които е 10 пъти повече от размера и!

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

Izviniavai, oba4e na 512 RAM, vsiako NT(2k,XP; na NT4 mu stigat 128) e prosto izkliu4itelno <u>samo</u> v operacionnata pamet...

Niama nikakvo zabivane -

6. Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

Ами какво ще кажеш за 95-98 които и диск да махнеш директно забива.

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

E da, tam slu4aia e tejak -

Prosto te ne sa predvideni za takiva "operacii".

<font size=1>Nali znaesh za provala na Win 98?

Na predstavianeto na Windowsa, demonstrirali kak deistva proslovutia plug & play, pahnali skener po USB, kato obiasnili kak sega Windows she razpoznae softuera i shte si sloji driverite, da ama ne, blue screen -)</font id=size1>

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2001

win 3.11 hotswap?!?

Имах и клипчето даже.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе