Някакви мнения за Service Pack 3? Аз нищо не намерих на официалният сайт на майкрософт за този ъпдейт, но вижте какво намерих тук ...
натисни ме леко .
Някакви мнения за Service Pack 3? Аз нищо не намерих на официалният сайт на майкрософт за този ъпдейт, но вижте какво намерих тук ...
натисни ме леко .
някви аматьори събрали кръпките след сп2 и ги пускат като сп3... тцтцтц... аз обикновенно кат събера 20на бутилки ги връщам... :dock:
Връщаш ги, защото пара вземаш за тях...а хората за едната чест са изфабрикували СП3
ами пари... пак биричка си взимам... аз за тая чест сп48 да съм изкарал... ама слагайте де, от уважение... :dock:
четете внимателно - хората ви предупреждават!
т.е. чрез този Service Pack 3 вероятно ще се напълните с гадинки...(е, не вие и не с въшки...)This download may include additional applications bundled with the software's installer file. Third-party applications bundled with this download may record your surfing habits, deliver advertising, collect private information, or modify your system settings. Pay close attention to the end user license agreement and installation options.
Downloads:......................... 58,045
Developer: ...........................thehotfix.net | More programs by this producer
License: ...............................Freeware
Price:.................................... FREE*
OS:....................................... Windows All *
Забравете за това.Докато не излезе официална онформация на сайта на Microsoft-Balgariq.Това е несериозно:-), даже и съпорта там не е чувал:-)Най много да си скапете OS с подобни неща пуснати от случайни гастрольори:-))
В случая май вие сте аматьорите, а не тези които са направили тоя сървис пак . Какво само ругаете работата на хората? И вие направете един сървис пак като е "аматьорско" ...
@Creator, без заяждане, ако обичаш!
Моето мнение: "Service Pack X" си звучи доста подвеждащо за много потребители, откъдето и да го погледнеш. Според мен не е редно който и да е, освен официалния разработчик на дадена ОС / софтуер да озаглавява "творението" си по подобен начин - би могло да бъде, например, "Windows XP Hotfixes Collection". Но в края на краищата, всеки си носи отговорност за това, което реши да си инсталира на компютъра.
Тегленето на SP, hotfix-ве и др. от third-party производители е свързано с огромни рискове.
Не го правете! Никога!
E, понякога е удачно. Пример - неофициален сървис пак за win98se - наистина литва прозореца
Не, не си ме разбрал правилно. Уважавам мнението на всеки в този форум, но в случая, не трябва да реагират чак толкова остро с работата на момчетата.Първоначално публикувано от Slero
Никой не го е пробвал, че да каже дали е бъгав или не. За официалното му излизане всички са прави, че това трябва да стане на сайта на майкрософт и тогава всеки да си го слага, ако иска разбира се . Съжелявам, че е прозвучало като заяждане...