Може ли в Outlook Express да се направи така че, когато се получават писма от един човек (mail) директно да отиват в някоя поддиректория?
Windows Xp SP2, MS Outlook Express 6
Благодаря
Може ли в Outlook Express да се направи така че, когато се получават писма от един човек (mail) директно да отиват в някоя поддиректория?
Windows Xp SP2, MS Outlook Express 6
Благодаря
Чудесно !
А ако имам два акунта как да направя писмата, които идват на единия, да отиват пак в друга кутия?
Нещо не можах да се справя тук.
Благодаря
Message rules на OE важат само за POP3-акаунти.Първоначално публикувано от get
За целта, която искаш да постигнеш, според мен по-добра работа би ти свършила Mozilla Thunderbird...
нещо не разбрах,ти какво искаш,физически ли да се местят писмата или пак в оутлока обаче в папката на другия акаунт?Първоначално публикувано от get
ако е за физически да се местят,погледни в настойките на пощата,примерно Гугъл има възможност да препраща писма по твой критерий на друга поща...примерно АБВ.БГ
Ако искаш генерално да разделиш акаунтите (например ако сте двама които ползвате OE), можеш да ползваш възможностите на Identities в Outlook Express.
OE/File/Identities
Значи сам си ползвам pc-то
Имам 2 акаунта (2 мейла). Единият да си идва в Inbox, другият когато пристигне писмо за него (примерно - поща2@поща.бг) да отивам не в Inbox ами в директорията, която съм си направил (например - Поща2 )
Не искам физически да се местят писмата, да си стоят на сървъра. Също така искам да ползвам Outlook Express а не Мозила или Дъ Бат.
MitkoS: Генерално... на единият акаунт в едната директория, на другия - в друга
а как да го настроя да не прави това : OE removed access to the following unsafe attachments in your mail:
(голяма простотия). Това го прави с *.mp3 файлове ( поне за сега само с такива ми се е случвало)
отиди ето там: tools -- options -- Security -- Do not aloow atachsment to be openet ... и си поиграй малко с тези анстройки и ще се оправи.Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
Ето тук още малко по темата, включително и за Microsoft Outlook:
www.slipstick.com/outlook/esecup/getexe.htm