Резултати от 1 до 5 от общо 5

Win XP HOME проблем?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Win XP HOME проблем?

Някои може ли да ми каже дали може да се увеличи или премахне квотата за достъп до 1 компютър на хоум едишъна. Има само 5 конекции възможни. Може ли да се увеличат?

Благодаря предварително

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Re: Win XP HOME проблем?

Снощи ми се спеше, рекох си - до сутринта все ще стане ясно за какво питаш.... Ама не, още не ми е ясно...
    Ако питаш за Remote desktop при Windows, вече има 2 теми: Относно Remote Desktop-a на ХР, Относно REMOTE DESKTOP под XP

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

имам предвид следното нещо.
    като се вържат към твоя компютър да кажем 5 други компютри - да кажем 2 ти ползват аписа, друг 2 ти гледат шернатите дир и т.н. следе като и 5 -ти се върже кам тебе вече на следващия даже и да опита да печата на принтера му дава грешка или му дава че няма достъп.
    Та докато не бутна някои от 5-ата да не е вързан към мене никои нисто не може да направи.

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Ясно!
    Е то това няма как да стане, човече... или поне не и без подмяна на бибилиотеки и настройка на регистратурата (по аналогия с горния случай)!
    Edit:
    -----
    Не става да се променят! 5 при Home и 10 професионал Professional - това е...
    В линка долу препоръчват да се използва таймер за kill на сесията, но май не ти върши работа!
    -----
    Edit.
    Инфо: Inbound connections limit in Windows XP.
    Използвам случая да изразя съчувствието си за ситуации, когато се налага Windows Home или Professional Edition да се "преправят", за да изпълняват сървърски функции. Както и недоумението си, когато юзъри питат как да подкарат 2000Server или 2003Server като работна станция или как да подкарат еди-коя си игра и др.под...

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Пробваи с KillWatcher.* Има такава опция (както и други - доста полезни .
    http://killprog.narod.ru/kwatchr.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с windows 7 home
    От ivanvel във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 16-08-10, 19:22
  2. Проблем с AVAST 4.6 Home!
    От canibus_bg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 0
    Последно: 28-09-05, 15:35
  3. Home Xp проблем
    От BIZZART във форум Windows
    Отговори: 15
    Последно: 29-08-05, 14:29
  4. Проблем с IE Home page
    От halhaberino във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 07-12-04, 22:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе