Re: USB 2.0 DRIVER ПРОБЛЕМ
драйвера на у-то слагаш ли ( моя цифров апарат си има драйвери отделно , ако win-a не го захапе )
мене ми е по зор флаша да подкарам, а не фотото
а иначе масово вече апаратчетатат ги правя така че да се откриват директно от уин-а като флаш устройства
а драйвера на апаратчето служи ,колкото и да е парадоксално само за това да ти изкара допълнителна информация за снимката , като дата , час , дълбочина на цвета и прочее простотии, дето си има програми дето ти ги вадят и без драйвер
Все пак опитай с драйвера на устройството - Win-а го намира, ако има откъда да го намери - твоя е вече на 6г., макар и със SP4 - може пък там където търси /в папката и на сайта на MS/ да няма...
Zdraveyte, a instaliral li si driveri za chipseta? Az imam dosta prejivyavania s USB 2.0 poneje imam vun6en hard, koyto go raznasyam nasam natam. Zna4i ako dunoto e markovo nyama nikakvi problemi, oba4e primerno na brat mi na ma6inata s Elitegroup duno po nikakuv na4in ne uspyah da go podkaram i to sus XP SP2. Na drugi trugva samo kato vkaram driver za chipseta. Uspeh...
Забравих да спомена и тази стъпка
Драйвери за чипсета са заредени, дъното е марково IBM, сложиш последните драйвери от страницата! Това което е чудно, че в контрол панела в систем, си стои USB 2.0 host , няма удивителна, разпознат е коректно и въпреки това , като вкарам флаша вътре не тръгва и това си е , чудех се няма ли някакви универсални драйвери?
Изтеглих си драйвери за ХР и 98 СЕ, обаче пак не тръгва.
Вече нямам идей какво да правя ...
Така като чета само едно ще ти кажа...Без SP няма USB2.Това го казва Microsoft, а не аз!
Успех!
п.п
И препоръчват:
Преинсталирай SP-ka.Инсталирай последните ъпдейти.Изтегли си последните драйвери за дъното.Там ще е и драйвера за USB2.Инсталирай го, растартирай и всичко трябва да е наред.Всичко това при условие че нямаш някакви други проблеми.Между другото и да нямаш последните ъпдейти , при инсталацията на USB2-драйвера , той ще ти предложи да ъпдейтваш задължително.Трябва да се съгласиш за да бъде всичко според инструкциите на Microsoft.
Имах подобен случай с този уиндоус, правих какво ли не инсталирах всякакви драйвери и не искаше да тръгне, оправи се като махнах батерията на дъното /понеже нямаше джъмпери за cmos/ и я сложих пак
Успех
хм, ще го опитам със сигурност , няма никаква логика да се оправя така , но нищо не ми пречи да го опитам .