Problem s Windows Vista Folder
Problema mi e slednia instaliral sum windows vista na 2 -ri dial ot hard diska.Sega iskam da go iztria pod xp no ne moje, kaqzva che failovete sa zashtiteni.probvah pod dos sushto ne stava.probvah s niakakva spezialna programa unloker sashto ne moje.problema ne mi e v miastoto koeto zaema a v tova che imam lokalna mreja i kato iskam da otida na tozi drive ot lokalnata mreja ne me puska, kazva mi che niamam permission.a tam ima i drugi neshta osven papkata na windows vista zatova ne moga da izpolzvam format.niakoi shte mi pomogne li.
p.s izviniavam se za latinizata no klaviaturata mi e bez bds a niamam fonetichen na xp.
Re: Problem s Windows Vista Folder
А тези "други неща" на дяла с Windows Vista не можеш ли да ги прехвърлиш на някой друг дял, или да ги копираш на CD (не знам какъв е размера им), след което да форматираш дяла, или да използваш някой partition manager за изтриване и преструктуриране на диска ?
Ами аз като имам проблеми от този род си зимам един Live Linux диск примерно Slax или Knoppix адвам си дяла дето е Win-а и си затривам каквото не ми трябва, последните версий могат да пишат/трият дори върху NTFS дялове :rockon:
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
А тези "други неща" на дяла с Windows Vista не можеш ли да ги прехвърлиш на някой друг дял, или да ги копираш на CD (не знам какъв е размера им), след което да форматираш дяла, или да използваш някой partition manager за изтриване и преструктуриране на диска ?
Tova shtiah da go napravia ako imah dostatachno miasto, stava vapros za 200 gb.
No tova s live linux shte go probvam i shte pisha dali e stanalo.Thanks i na dvamata
Portis: A от къде свали Уиндоус Виста или си с някоя бета?
NE STAVA I S KNOPPIX LIVE.Stava duma za tozi relise koito izleze decemvri mesetz.KAKVO DA PRAVIA.