Доставчика е качил филми който се гледат онлаин с Windows Media Player и са с вградени субситри
Как се настроива да ми дава филмите на цял екран а не в квадрат
това с процентите не е дето са 100% 200%
Доставчика е качил филми който се гледат онлаин с Windows Media Player и са с вградени субситри
Как се настроива да ми дава филмите на цял екран а не в квадрат
това с процентите не е дето са 100% 200%
Натисни едновременно Alt и Enter докато върви филма.
Добавено:
Аха, разбрах сега какво искаш да стане. Функцията, която търсиш се казва "pan scan", но мисля че за съжаление с MediaPlayer не е възможна. Може би ще е добре да се прехвърлиш на друг плейър...
Това го знам но не изпълва целия екран а само 80% от него
Тукощо пуснах друк филм на Windows Media Player и си предава на циял екран а тия дето е качил моя доставчик да се гледат онлаин не ми ги дава на цял екран защо така
Поясни какво точно разбираш под "цял екран"? Full screen на WMP10 се получава и като кликнеш с мишката 2 пъти в/у стартирания филм.
Не всички филми са с голяма разделителна способност, някои са по-малки тъй като са свивани с цел да бъдат натъпкани на едно СД (700МБ). Просто WMP пуска резолюцията по дефолт.
Знаеш ли че и мен ми направи впечатление че всичките филми са едно cd 700мб а и филмите са с лошо качество
С две думи ништо не са направили-говоря за моя доставчик много ме е яд на такива поне като правиш нещо направи го като хората
Много благодаря на всички който се отзоваха