Здравейте !
Имам сървър който е с Windows 2000 до вчера си работеше нормално, но дойдоха едни момчета който са по подръжката на едно от качените му програми ! Правили са кавото са правили за съжаленние аз не бях там да ги наблудавам и днес като стартирах компютъра, малко преди да зареди напълно windows ми показва едно съобщение на което пише че не съм въвел правилно Username или password!?! Да проверя да не ми е вклучен Caps Lock (Аз изобщо нищо не съм въвеждал нищо!) След като натисна ОК на това инфо прозорче ми показва логин скрийна които ме кара да въведа правилният Username and Password ! На Username в поленцето пише Administrator там нищо не пипам ! На Password в полето не въвеждам никаква парола, дирекно натискам ОК бутончето и влизам в системата !?!Поне за мен това е много странно !
Въпроса ми е как да направя така че да си влизам по старият начин, а той бе че като си пусна сървъра влизах дирекно в Windows без дори да ми показва логин скийрна или нещо друго ! Дирекно ми показваше Десктопа! Благодаря предварително на всички !
Между другото обадих се на въпросните пичове който направиха това ! Сетна ли са паролата на Admin account !?! Попитах защо след като няма пасс обаче не ми дадоха смислен отговор!