Привет на всички!
Значи преди около седмица направих ъпгреид и както се полага,реших да инсталирам всичко на чисто.Всичко премина нормално с инсталацията на Уина-а и започнах да качвам драйвърите.След един от рестартите малко след стартирането таскбара спря да функционира.Проверих през таск менажера-нямаше нищо нередно.Стопирах експлорера и го стартирах ръчно.С това като че ли проблемът свърши.Всичко си тръгна нормално.Да-ама не.При следващия рестарт таскбара изобщо не се показа.Повторих процедурата с експлорера и отново нещата тръгнаха.Казах си - сигурно нещо съм прибързал или объркал при инсталацията на Windows.Форматирах и започнах наново.Проблемът отново се появи.Това се повтори няколко пъти през изминалите дни-пробвах с различни Windows-и,дърпах драйвъри от сайта на дъното и видеокартата-без резултат.Викам си - карай,ще рестартирам експлорера при стартиране,щом е нужно,то и без това компютъра рядко се изключва.Добре,ама от два дена започна друг тормоз-излиза ми Windows File Protection и ми казва,че някои от файловете,необходими за работата на Windows са били подменени и трябва да поставя диска с Windows-а в CD-то.Поставям го и предупреждението изчезва.Извадя ли диска,обаче,пак цъфва.Отново правих формат и отново съм на същото положение.
Конфигурация:
MB:Epox EP-8NPA7I
CPU: Sempron 2800+ Box
RAM: 512Mb PC3200 Kingston
VC: ATI X550 Saphire
PSU: Fortron 300W
За сега всичко е по подразбиране.
Някой има ли идея как да разреша проблема и ще се отрази ли много на производителността,ако не качвам никакви драйвъри,освен за звуковата и мрежовата карти?
Моля,помагайте!
Поздрави от морето!