Imam sledniq problem: pri opit da otvorq nqkoq ot 6ernatite po podrazbirane papki(c$.d$..) na mqstoto kadeto trqbva da napi6a administrator pi6e Guest i ne mi pozvolqva da pi6a kakvoto i da bilo.
Daite ideq kak moga da go opravq tova.
Imam sledniq problem: pri opit da otvorq nqkoq ot 6ernatite po podrazbirane papki(c$.d$..) na mqstoto kadeto trqbva da napi6a administrator pi6e Guest i ne mi pozvolqva da pi6a kakvoto i da bilo.
Daite ideq kak moga da go opravq tova.
emi osven PC-to na koeto sa teia sharnati ustroistva da ti e dalo razreshenie da vlizash s Guest.Vig permissionite kak sa...moge da sa ti zabranili da se logvash kato administrator.
aaaa ako ne e taka-kagi na Administratora da izkluci Guest accaunt-a
Ne e zabraneno da se logvam kato administrator.Ne moje li i guest akaunta da e aktiven?
Permissionite sa si OK.
E dobre de probvai da slogish Guest accaunta na off i vig kvo shte stane.
Ako se logvash na Mashina win2k ili winXP i iskash da i polzvash shernati drives bez da izkluchvash guest acaunta prosto na mashinata ot koiato vlizash triabva da se lognesh s Administrator pass
i sled tova vuobshte nima da ti ia poiska.....
http://www.rootbg.com
Opravih si problema- voob6te ne ste bili pravi - znaeh si 4e ne e taka za6toto sam go pravil i drug pat.
Prosto mahnah otmetkata na "Simple file sharing" i ne6tata se opraviha - predi ne q mahah za6toto dosta po-barzo se maha full acces-a na 6ervanata papka.10x