Здравейте.Имам нужда от помощ, при следната ситуация.
Имах инсталирани Офис2000 и Нортон Антивирус 2002 (и друг софтуер но мисля няма отношение по проблема),
Операционната система е XP, системата е нотебоок. Та значи преди 2 дни си поръчах Офис XP и по време на инсталацията ми изписа следото съобщение:
Error 1311. Source file not found E:\OFFICE.CAB. Verify that the file exists and that you access it.
Инсталирах го върху стария Офис, при появата на проблема деинсталирах стария и опитах отново, но излезе
същото съобщение, след това се опитах да си върна стария офис но и при него се случи същото.
И в следващите няколко часа пробвах какви ли не глупости но нещата не се подобриха, пробвах да инсталирам
system works-на нортъна но след поставяне на диска ми изписваше:
A hardware I/o error was reported while accesing an unnamed file.
и дори при опит да го отворя от My computer
съобщението се повтаряше. Та накрая форматирах дяла и инсталирах WindowsXP и OfficeXP на чисто и офиса си работеше,затова си мислех, че проблема е идвал от нортъна, но снощи когато се опитах да
отворя word-а ми показа среден пръст изразен под формата на първото съобщение.
Та за мен е очевидно, че ще разкарам новия офис (макар че човека който ми направи копието се кълне,че при други работи),
но ми се иска някой да ми обясни какво означават горните съобщения.
Съжалявам за фемана, обикновенно си оправям сам бакиите, но тоя път освен формат и връшане на старата подредба нищо друго не се сещам. Ако ви трябва още информация моля......
Благодаря предварително