prevodachka
zdraveite ,nqkoi moze li da mi kaze programa za dvuposochno prevezdane nemski-bylgarski, nemki-ruski ili nemski-agliiski ?
Member
prevodachka
Пробвай с този речник о2: http://get.to/otto
Има адски много езикови бази.
Member
prevodachka
Промт 99 или Промт 2000.Превеждат от английски,немски и френски на руски и обратно.Даже чух че Промт 2000 има още и италиански и испански
Moderator
prevodachka
Abe nyamali prevodach koyto da prevejda ot angliyski na bulgarski.Ako ima bihte li slojili link kym nego.
Member
Moderator
prevodachka
YG как можеш да даваш линк за нещо за което ти искат пари.Имах предвид линк за нещо пиратско.
Member
prevodachka
Julian ... карай бе... ще си плащаш за една преводачка ...
какво толкова :P~~~
Member
prevodachka
опс... забравих да кажа и за самата преводачка..
Какво се чудиш толкова, SA Dictionary-то превежда от български на английски и обратно.. и е безплатна.
Е... друг е въпроса, ако искаш да ти превежда цели изречения или текст... там вече незнам.
Moderator
prevodachka
Абе аз имам стопъти по хубави речници от SA Dictionary ама не е там работата.Аз искам преводач за цели текстове.Ако няко все пак знае къде има такова нещо разбира се пиратцско нека да даде линк.
Member
prevodachka
Bultrata е боза. Доколкото знам няма добър английско-български преводач. Работа може да ти свършат някои от руско-английските такива. Например Stylus или Socrat. Само че не знам линк, взех ги навремето от един пиратски диск.
Moderator
prevodachka
Бултрата нека да е боза.Искам да го пробвам.Пуснете линк на пиратска версия.
Member
prevodachka
Ave nqkoi da ima pulnata BULTRA...az imam nqkva rqzana 49mb nqkude..
ama zne be mnoo problemi....ako nqkoi q ima pulnata...moje da se razberem za cenata...!!!
U4enieto e zlato...no az ne sym al4en...!!!
Moderator
prevodachka
Каква цена.Няма да правим цигании за пиратски софтуер.Който я има нека да сложи линк от където я е свалил или да я качи някъде.
FOX007 от къде си теглил твойта версия.
Edited by - Julian на 07/04/2002 20:19:34
Member
Moderator
prevodachka
Трастика, много ти благодаря за линка.
Горе