Imam problem s instaliraneto na usb pamet za windows live infra 6.2. Pametta raboti bez problem pod Knoppix, no pod wina neshte. Kakvo da pravq??
Imam problem s instaliraneto na usb pamet za windows live infra 6.2. Pametta raboti bez problem pod Knoppix, no pod wina neshte. Kakvo da pravq??
Ми като начало пиши на КИРИЛИЦА по възможност.
По темата
За да работи под Кнопикс а под Виндовс да не ще явно е, че имаш яд с USB-тата на Вин-а.Прейнсталирай си USB-тата и може и да се харесат.
Trudno shte da mi e da pisha na kirilica, poneje nemoga da mu zadam drug ezik na win.Първоначално публикувано от BAD_BOBIK
Po vaprosa za instalaciqta na USB driverite nestava, izobshto ne iska da mi startira exe-tata za USB-driver. Moje bo detektva pyrvo dali imam HDD i zatova ne iska
Липсата на възможност за превключване на езиците не е оправдание, като цъкнеш да пишеш отговор, горе в ляво има едно насписче KREDOR и до него EN, от там спокойно можеш да си превключваш езиците за писане.
А на Live СД-то няма да ти тръгне USB паметта, по простата причина че повечето Лайф дистрибуции не зареждат драйвери за USB, докато при Кнопих и другите линукс дистрибуции драйверите ги има вградени.
Или пробвай с някоя друга Windows Live дистрибуция, или си направи своя, в която (евентуално ако можеш) да сложиш и USB поддръжка.
Тръгна За целта се използва Paragon Hard Disk Manager!! Благодаря все пак
Все пак, ако може опиши как го оправи. Аз също ползвам отвреме на време infr@, но иначе не ми дава проблеми с USB. A имам включен кард рийдър и го разпознава, но все пак кажи как го направи ти.Първоначално публикувано от viper2k
Поне при мене стана така. Когато се зареди вина и ти засече кард реадера не му задажасх какви драивери да ползва, просто си стои на статос за рунване и толко ва. Със съответната програма се маунтва флаша, както при 2003. Това е!!!Първоначално публикувано от ivankrivodol