Re: GENUINE ADVANTAGE VALIDATION пач
Единственият ми упрек към Митко е това: "Възнамерявах да ти отговоря и по съдържанието на самата тема, ама прочетох последните ти десетина поста и се отказах, тъй като считам че е безсмислено." А не, че ми е дал "минус", аз съм против подобен род гласуване и затова не му обръщам внимание. Ето: оня ден бях -3, днес +4, утре...
Цитат:
Първоначално публикувано от bufo
"изкарайте от този BIN бройна система,докарайте го до +Dec"
Искам hex (шестнадесетична) - да има и буквички :)
bluefish, пратил съм ти линковете; вчера влизах сутринта и към обед във форума, не мога да съм 24 часа на линия, но съм пратил линковете на всички, които са ми писали досега.
kris11, ако не си го пробвал, може да излезе "ялов", аз съм с моя от няколко месеца и засега нямам никакъв проблем с проверките на М$, затова реших да го споделя.
Имам Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated (August 2006 MULTI IMAGE-ETH0), не съм го изпробвал, не е изключено да възникне някакъв проблем. Лично аз като инсталирам някоя ОС за първи път го правя на виртуална машина - става бързо и ако не ми хареса мога да я махна моментално.
Windows Genuine Advantage Validation v1.5.716.0 :
http://www.rapidshare.ru/131633
Здравейте . не мога да разбера за какво е това GENUINE ADVANTAGE VALIDATION пач. кое не функционира както трябва без него !? :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
Здравеите . не мога да разбера за какво е това GENUINE ADVANTAGE VALIDATION пач. кое не функционира както трябва бец него !? :)
http://windowsupdate.microsoft.com :)
Цитат:
Първоначално публикувано от dark
Да не ги качва всички Update
Добре ако се сложи пача направо в XP (на определеното място ) и се напрви едно CD нямали да има положителен ефект при нова инсталация в смисъл да не се правят всичките тези операции на ново при нова инсталация на XP?
Ето малко информация от Wikipedia и от сайта на Microsoft.
Цитат:
Добре ако се сложи пача направо в XP (на определеното място ) и се напрви едно CD нямали да има положителен ефект при нова инсталация в смисъл да не се правят всичките тези операции на ново при нова инсталация на XP?
да, може да се направи... например на етх0 рилийзите на виндоус са такива.. погледнни по тракерите...
Re: GENUINE ADVANTAGE VALIDATION
Неможе ли да се подмени номера и пак да си смъкваш Update ?
За какво са тези версии на GENUINE ADVANTAGE VALIDATION Explorera дори неможе да се регистрира както трябва !
Цитат:
да, може да се направи... например на етх0 рилийзите на виндоус са такива.. погледнни по тракерите...
Да но това нищо не ми говори напиши го ако убичаш малко по разбрано или даи линкче
Цитат:
Да но това нищо не ми говори напиши го ако убичаш малко по разбрано или даи линкче
линкче :)
Цитат:
И какво да го правя тоя Линк нямам регистрация и немога да смъкна нищо !
Цитат:
И какво да го правя тоя Линк нямам регистрация и немога да смъкна нищо !
Регистрирай се като начало, вече е безплатно.
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Регистрирай се като начало, вече е безплатно.
Линкчето е хубаво
Браво Drak
Най-новото!!!
http://store2.data.bg/zaqq/Programs/WalidWinPack/
Продукт на ЕТНО!! Стартирайте този файл:installer.bat от папка Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.7.17.0.CRACKED-ETH0.Успех!!
да ви е честит: :ole
Windows Genuine Advantage Validation v1.7.17.0 Crack
nstall Notes:
1. Extract into a new empty folder
2. Run installer.bat
Опаа изпреварили са ме!!! Може да се изтрие поста!!!