Re: GENUINE ADVANTAGE VALIDATION пач
от руските сайтове:
А мне это не нужно :)) У меня Windows всегда Valid. Поставил себе XP VLK, ключ сгенерил с помощью утилиты MSv4in1 (могу ошибаться в названии, но кто надо знает эту ключиделку), далее в
c:windows\system32\drievers\etc\hosts внес следующую строчку:
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
Апдейтюсь живу и уже забыл давно про этот WGA :)))) Даже апдейты не проверяю ставлю все подряд :-D
Цитат:
Първоначално публикувано от g0g0
от руските сайтове:
А мне это не нужно :)) У меня Windows всегда Valid. Поставил себе XP VLK, ключ сгенерил с помощью утилиты MSv4in1 (могу ошибаться в названии, но кто надо знает эту ключиделку), далее в
c:windows\system32\drievers\etc\hosts внес следующую строчку:
127.0.0.1 mpa.one.microsoft.com
Апдейтюсь живу и уже забыл давно про этот WGA :)))) Даже апдейты не проверяю ставлю все подряд :-D
Това работеше обаче до едно време, при нов ъпдейт Уин-а почва да изтерясва за валидация.
Цитат:
Първоначално публикувано от sorrowsad
Това работеше обаче до едно време, при нов ъпдейт Уин-а почва да изтерясва за валидация.
има и още по ново което си работи
GENUINE ADVANTAGE VALIDATION пач ---> :-memnon :))
Днес, май МС пуснаха нова версия на
Windows Genuine Advantage Notification
EDIT
Може и да съм се объркал. Проблема с WGA Notification се появи, след като на нередовен WinXP, беше качен (успешно?) Windows Defender
Windows Defender и IE7 изискват валидация на уиндоуса.
Въпроса не е в пачването на уиндоуса, това не решава проблема или го решава временно, като нанася доста често непоправими вредни промени в уиндоуса, които пречат на бъдещо ъпдейтване. Както много пъти съм казвал, но по традиция никой не слуша, решението е да се инсталират корпоративни версии, а по-точно да се подменя само кода с корпоративен и после всичко си е наред.
Защо да използваме пачове, кракове и подобни, като просто може да използваме елемнтарен сериен номер, като този например:
аз ползвах няколко корпоративни клуча и все се смарангясва по някое време. Аз ползвам една версия Win XP CE SP2. в която даже няма новите пачове... е и тя вече взе да се обажда. ГАдовете явно хвърлят много пари да се защитят. Така нещата ще се сбозеят още повече. На тоз етап забравям за ИЕ7 (аз такаи не го ползвам).
@титан - това как да го разбирам...
Цитат:
Първоначално публикувано от Titan
Защо да използваме пачове, кракове и подобни, като просто може да използваме елемнтарен сериен номер, като този например:
00000000000000000000000000000000000
Дали този ключ е редовен може да разберем след 30 дни. Най вероятно не е редовен. Както стана ясно Вистата може и без код да се подкара или с какъвто и да е валиден код, но след 30 дена си иска истински код.
мани - цял ден я чаках да си генерира и пак нищо ...
Цитат:
Този ключ го бях публикувал не отдавна, когато Рат имаше нужда от помощ.
Тогава ru-boy го цензурира (и с право) и се надявам това да стане и тук.
Цитат:
Първоначално публикувано от Vandal
Този ключ го бях публикувал не отдавна, когато Рат имаше нужда от помощ.
Тогава ru-boy го цензурира (и с право) и се надявам това да стане и тук.
За щастие успях да препиша кода преди да бъде редактиран, и благодарение на съседната тема и конкретно на panevd, си смених кода и с радост ъпдейтнах без проблеми - нещо, което правех и преди, но с тази програмка :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Цензурира ли са ключа. 30 дни, чакане... какво чакане, преполагам че всеки използва корпоративния Windows, който не изисква активация.
Цитат:
Цензурира ли са ключа. 30 дни, чакане... какво чакане, преполагам че всеки използва корпоративния Windows, който не изисква активация.
Tъй де, но това за ХР, а не за Виста. Опитай да направиш разлика.