Imam seriozen problem. Izvinqvam se che pisha na latinica ama tokushto preinstalirah za vtori pyt dnes i napravo otkacham
drisliviq windows nemoje da mi razpoznae e: ustroistvo zasicha go v win explorer obache kato opitam da go otvorq i mi dava:
otvorih da razgledam sectorite sys active@ unerase i oshte ot nachalo ot dqsno deto sa simvolite moje da se razchete:Код:e:\ is not accessible access is denied
Windowsa mi e na c:\Код:A disk read error occurred.....NTLDR is missing....NTLDR is compressed...Press Ctrl+Alt+Del to restart.
Na e:\ nqmam nikakvi instalirani programi.
Strashno mi trqbva da go opravq shtoto e 100GB i e pylen
Pyrvo windowsa nemojeshe da bootne. Samo pod safe mode trygvashe.
Sled preinstall na windowsa se sluchi tova da nemoga da si otvorq e:\ ustroistvo. Preinstalirah oshte vednyj pak nishto.
Nqkoi da ima ideq kak da go opravq
dimcho - бъди пич и пиши на кирилица!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

opravih go ama samo chakaite da vi obqsnq za kakvo si govorim. Po golqma boza ot toq Winboze nqma.
 opravih go ama samo chakaite da vi obqsnq za kakvo si govorim. Po golqma boza ot toq Winboze nqma. cykam si na administrators da go napravi owner i mu davam apply i to vze che stana abe ebsi magiite i microsoftskite gluposti ne e istina prosto.
 cykam si na administrators da go napravi owner i mu davam apply i to vze che stana abe ebsi magiite i microsoftskite gluposti ne e istina prosto. 

Първоначално публикувано от dimchopicha
 Първоначално публикувано от dimchopicha   и темата ти да изчезне без повече коментари в нея. Айде дръж се малко по-възпитано...
 и темата ти да изчезне без повече коментари в нея. Айде дръж се малко по-възпитано...
						 roblema e reshen
roblema e reshen tgovor #3. Blagodarq
tgovor #3. Blagodarq