как мога да си активирам уиндоса като не ме пуска въобще да направя настройките на интернета ??? Има ли някакъв начин да се активира ?
Цялата работа идва от това че тъпия ми компот не работи както трябва с друг уиндос да го ...........
как мога да си активирам уиндоса като не ме пуска въобще да направя настройките на интернета ??? Има ли някакъв начин да се активира ?
Цялата работа идва от това че тъпия ми компот не работи както трябва с друг уиндос да го ...........
Ето вариант, дано ти помогне
Цитат
"Активирането, което ще присъства в повечето бъдещи софтуерни продукти на Microsoft, изисква от потребителя да регистрира инсталацията на софтуера върху компютъра си при производителя, за да не бъде блокирано ползването му. Процедурата на активиране включва проверката на валидността на софтуерния лиценз и обмена на цифрови сертификати между Microsoft и потребителя на лиценза. Извършва се посредством прост диалогов асистент (wizard) през Интернет за няколко секунди или с телефонно обаждане до линията за активация на Майкрософт България – тел. 0800 15555 (безплатно от цялата страна) или (02) 9657 100 (GSM-и и от чужбина). В настоящата си реализация WPA дава 30-дневен срок на клиента за ползване на операционната система Windows XP, преди да я активира."
http://www.microsoft.com/bulgaria/wi...ctivation.mspx
сложих един крак и сега дава че е активиран но пак не мога да се логна и пак иска активация. Някакви идеи ?
пробвай с преинсталация и крак веднага след това.Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
ма при мен не стана с никакви кракове... - пак се наложи да им звъня по тела и да диктувам цифри и букви като малоумен...
Тоя Хоме от къде си го докопал - ако е например за лаптоп (идва с някой лаптоп) и искаш да го сложиш на десктоп много зор ще видиш и тези от Майкрософт БГ ще ти се карат много...поне на мен ми се развикаха доста.. По принцип така и не успях да го кракна. Пробвай да намериш от някъде вече активирано копие или сложи ХП от най-първите версии...тия без сървис пакове и после ще ъпдайтваш.
Сложи си корпоративен уиндоус и няма да иска активация.
кажи от къде си да те черпя 2 каси бира. Какво ли не пробва и само с това тръгна без проблем ( поне за сега де )Първоначално публикувано от sluntchitse
Един палец от мене :Super: