как да изкарам това скрито меню да се появи ...
веднъж го направих, ама как не помня
как да изкарам това скрито меню да се появи ...
веднъж го направих, ама как не помня
За пръв път чувам за такова меню. Сигурен ли си, че не става въпрос за външна програма?
Bibi ,
Вероятно WilliamDark пита за Control Panel -> Security Center в WinXP+SP2
Абсолютно мерси за помоща - а за бирата - заповядайте - и мезе има и телевизор и ма1.. абе всичко е тукаПървоначално публикувано от Bibi
Аз за по-лесно го правя така:
Отварям някоя папка, Tools - Folder options - View - махам отметката от Use simple file sharing.
Никога нямаше да се сетя, че забраната за simple file sharing може да се преведе като "Security settings".
/edit - и не само нямаше да се сетя, ами и не мога да си го представя*
Като се забрани Simple file sharing и споделянето на ресурси в Windows XP става като при Windows 2000. Ама да се кръсти "Security settings"...*
Не пипайте guest акаунта, проблемите са другада обикновенно.
Пипнете ли guest, очаквайте гости ако сте в мрежа.
@RU
Проблема е че продължавам да съм блокнал всички и всичко - виждат че има такъв комп в мрежата има пинг.. но не се виждат никакви шеринги .. хем ги шернах като админ със пълниправа... омазал сам всчико като за световно.... та като споменах отивам да гледам германците как се излагат... :dock:
Много прилича на разминаване между истинския ти адрес в мрежата и този който в момента DNS-а казва, че е. (Предполагам, че все имате някакъв DNS)
// Кажи малко повече какво става на другите компютри при опит за "влизане" в твоя. Има ли някакви съобщения ? Или просто си е празно ?
Че той твоя комп си беше шарнат целия, до колкото си спомням, с пълен достъп до всяка папка.Първоначално публикувано от WilliamDark
Има лесно решение на проблема ти, но сега не ми се пише, като съм свободен през деня ще ти кажа.
именно - в къщи всичко е шернато за да могат да се ползват ресурсите от всички .. поиграх си с защитите и сега аз виждам всички а те мен не.. ама се наложи да мина с гъбата че ми се разстрои работата и го инсталнах наново ... инак с удоволствие ще чакам да ми обясниш