Момчета трябва ми качествен Windows със вграден SP2 .
Този който качих дава проблеми,ако някой знае от къде мога да дръпна добър имидж нека метне линк! :coolsmiley:
Момчета трябва ми качествен Windows със вграден SP2 .
Този който качих дава проблеми,ако някой знае от къде мога да дръпна добър имидж нека метне линк! :coolsmiley:
не знам как разбираш, че е "качествен", или какво различава "добрия" от "лошия" image, но по всички тракери има win xp+sp2....
кеф ти арената, кеф ти бол, кеф ти линкос....
Момко, той Windows-a откакто е написан - само това прави - ПРОБЛЕМИПървоначално публикувано от CNA
По-добре кажи как разбра че Windowsa прави проблемите, а не щайгата или предклавиатурното устройтво
Здравей,
Аз съм момиче*
Надявам се да ти свърши работа* , но има една подробност в data.bg е:
Ето линк : http://torrents.data.bg/details.php?id=31338&hit=1
те този е страхотен... Zetle ми го препоръча и съм супер доволен от него... build 2600Първоначално публикувано от Ско
Уиндоуса който ми дава проблеми е релийз със вградени сервиз пак2 и пачове до май месец тази година.Бъговете са следните:прецаква антивируса/Касперски/,интернет браузерите спират да се зареждат,дава постоянно различна и грешна информация за дисковото пространство на "C" дяла.
Тези грешки се появяват при два компютъра на който е качен този Уин и са абсолютно индиетични /грешките/.
Задклавиетурното устройство Black Adder има стаж 9 годинини тази позиция и е CCNA което предполага няква грамотност,поне така се надявам.Просто ми трябваше нещо изпробвано и работещо.
Благодаря на всички който ми писаха
Нямам за цел да се заяждам, драги CNA със CCNA,Първоначално публикувано от CNA
аз обикновено сядам ПРЕДклавиАтурата, вий ако сядате ЗАД нея, до някъде ми е ясно защо нищо не става.
И освен това, драги CNA със CCNA и 9 годишен стаж!!!! някак странно такъв ВЕЛИК специалист да няма по 3 ОРИГИНАЛНИ копия на Windows от всички версии и породи.
Аз се ловя на бас че и с този Windows дето ти го предложиха ще имаш СЪЩИТЕ проблеми.
Ха остани си със здраве. :coolsmiley:
Айде лека ви вечер и не се нервирайте излишно
Проблемът е решен, темата - заключена.