Момчета трябва ми качествен Windows със вграден SP2 .
Този който качих дава проблеми,ако някой знае от къде мога да дръпна добър имидж нека метне линк! :coolsmiley:
Момчета трябва ми качествен Windows със вграден SP2 .
Този който качих дава проблеми,ако някой знае от къде мога да дръпна добър имидж нека метне линк! :coolsmiley:
не знам как разбираш, че е "качествен", или какво различава "добрия" от "лошия" image, но по всички тракери има win xp+sp2....
кеф ти арената, кеф ти бол, кеф ти линкос....
Момко, той Windows-a откакто е написан - само това прави - ПРОБЛЕМИПървоначално публикувано от CNA
![]()
По-добре кажи как разбра че Windowsa прави проблемите, а не щайгата или предклавиатурното устройтво![]()
Здравей,
Аз съм момиче*
Надявам се да ти свърши работа*, но има една подробност в data.bg е:
Ето линк : http://torrents.data.bg/details.php?id=31338&hit=1
те този е страхотен... Zetle ми го препоръча и съм супер доволен от него... build 2600Първоначално публикувано от Ско
Уиндоуса който ми дава проблеми е релийз със вградени сервиз пак2 и пачове до май месец тази година.Бъговете са следните:прецаква антивируса/Касперски/,интернет браузерите спират да се зареждат,дава постоянно различна и грешна информация за дисковото пространство на "C" дяла.
Тези грешки се появяват при два компютъра на който е качен този Уин и са абсолютно индиетични /грешките/.
Задклавиетурното устройство Black Adder има стаж 9 годинини тази позиция и е CCNA което предполага няква грамотност,поне така се надявам.Просто ми трябваше нещо изпробвано и работещо.
Благодаря на всички който ми писаха![]()
Нямам за цел да се заяждам, драги CNA със CCNA,Първоначално публикувано от CNA
аз обикновено сядам ПРЕДклавиАтурата, вий ако сядате ЗАД нея, до някъде ми е ясно защо нищо не става.
И освен това, драги CNA със CCNA и 9 годишен стаж!!!! някак странно такъв ВЕЛИК специалист да няма по 3 ОРИГИНАЛНИ копия на Windows от всички версии и породи.
Аз се ловя на бас че и с този Windows дето ти го предложиха ще имаш СЪЩИТЕ проблеми.
Ха остани си със здраве. :coolsmiley:
Айде лека ви вечер и не се нервирайте излишно
Проблемът е решен, темата - заключена.