Re: Въпрос за Windows Vista Beta 2
Wiseacre, за съжаление нямам достъп до дата.бг(гадовете са кръцнали достъпа от чужбина) :(
Оххх, аз ще го изтегля(за 3:30 часа) и ми трябва да го запиша на диск, ама Алкохол 120% когато го инсталирах ми прееба операционната система(не се стартираше) и после се наложи да я оправям. Затова сега внимавам и ще ми трябва програма, която да не го ми прецака системата.
Още нещо: Абе когато играя на Unreal Tournament и UT2004 ми изгасва екрана както си играя-много често. От какво може да е това?
Цитат:
Първоначално публикувано от MAD
Wiseacre, за съжаление нямам достъп до дата.бг(гадовете са кръцнали достъпа от чужбина) :(
Оххх, аз ще го изтегля(за 3:30 часа) и ми трябва да го запиша на диск, ама Алкохол 120% когато го инсталирах ми прееба операционната система(не се стартираше) и после се наложи да я оправям. Затова сега внимавам и ще ми трябва програма, която да не го ми прецака системата.
Още нещо: Абе когато играя на Unreal Tournament и UT2004 ми изгасва екрана както си играя-много често. От какво може да е това?
Пратих ти го на пощата от профила ти.
Wiseacre, Благодаря за програмата, след малко ще я инсталирам.
А някой знае ли защо когато играя на UT, UT2004, то компютъра блокира, а когато играя на FAR CRY- ~35-40 минути и без да засече?
На Windows XP-да-всичко си е ОК, ама на Уиндоус Виста-НЕ-прецаква някакъв драйвер и после не тръгва(преди това се рестартира). 1 от comexgroup.com форумите също го инсталира и също му я прецака. Ако и ти се опиташ да я инсталираш на Windows Vista и при теб така ще стане-не пробвай.
Само сега имам някакъв проблем, че нещо със Ънриъл2004 и старият ЪТ бликира, когато по-играя малко-а при ФАР КРАЙ всичко е добре-някой срещал ли се е с такъв проблем?
напълно в реда на нещата е, след като алкохола и диймънтуулс-а (ама се изпотих да го напиша на бг ;) бяха blacklist-нати в доста игри, защитата срещу емулиране на дискове да мине и на ниво операционна система (ако е нещо целенасочено де. нищо чудно да е просто несъвместимост/бъг)
Hm... странно-защото тяхната нова операционна с-ма Windows Vista RC1 казват, че трябва да се запише на диск с нещо като "Image Burn"(което wiseacre ми даде), а те(алкохол и димон туулс) са точно такива.