някой знае ли как да си проверя системата става ли за Windows Vista.Слушала съм за некаква програма,ама не знам каква беше,ако някой знае нещо,нека помага.Благодаря Ви предварително
![]()
някой знае ли как да си проверя системата става ли за Windows Vista.Слушала съм за некаква програма,ама не знам каква беше,ако някой знае нещо,нека помага.Благодаря Ви предварително
![]()
При положение, че до излизането на "Windows Vista" има-няма още 1 година, много ми е интересно какво би направила, ако примерно, машината ти не става за горепосочената система...
Ще си изхвърлиш компютъра ли?
![]()
Сигурно става въпрос за Windows Vista Upgrade Advisor, можеш да го свалиш от тази страница - http://www.microsoft.com/windowsvist...r/default.mspx
бре!
пуснах си Windows Vista Upgrade Advisor и се оказа, че РС-то е готово за premium Windows Vista experiences (е, при чекнати само първите 3 опции от 2. Future selection)
а се бях притеснил, малеееей!(РС-то е на 2 годинки...)
Бих те посъветвал да не прибързваш с инсталиране на бета-версии ако не е наложително по някакви причини, защото са доста бъгави и няма драйвери. Като дойде време да слагаме Виста (след година и нещо) и хардуерът ще е поевтинял, така че няма място за паникаДругото колегите са го казали.