някой знае ли как да си проверя системата става ли за Windows Vista.Слушала съм за некаква програма,ама не знам каква беше,ако някой знае нещо,нека помага .Благодаря Ви предварително
някой знае ли как да си проверя системата става ли за Windows Vista.Слушала съм за некаква програма,ама не знам каква беше,ако някой знае нещо,нека помага .Благодаря Ви предварително
При положение, че до излизането на "Windows Vista" има-няма още 1 година, много ми е интересно какво би направила, ако примерно, машината ти не става за горепосочената система...
Ще си изхвърлиш компютъра ли?
Сигурно става въпрос за Windows Vista Upgrade Advisor, можеш да го свалиш от тази страница - http://www.microsoft.com/windowsvist...r/default.mspx
бре!
пуснах си Windows Vista Upgrade Advisor и се оказа, че РС-то е готово за premium Windows Vista experiences (е, при чекнати само първите 3 опции от 2. Future selection)
а се бях притеснил, малеееей! (РС-то е на 2 годинки...)
Бих те посъветвал да не прибързваш с инсталиране на бета-версии ако не е наложително по някакви причини, защото са доста бъгави и няма драйвери. Като дойде време да слагаме Виста (след година и нещо) и хардуерът ще е поевтинял, така че няма място за паника Другото колегите са го казали.