Predi niakolko 4asa stana nesto mnogo interesno.Izvednj kogato zapo4nah da otvariam prozorci na interenet exoplorer i trugna da mi zabiva.Oba4e samo kogato otvoria prozorec ot druga stranica da re4em strakam s diasnoto kop4e na rewieto na geforce4 na open in new window i purvia mi prozorec dava not responding .Kakvo li ne pravih updatnbah si anitvirusnata po4istih si registrite .Smneih si acconta na win XP.Winxp professional mi e osa.Kakvo po diavolite tribva da napravia za da se opravi tova vremenno li e ili kakvo e .Molia za pomost kajete mi ako znaete nesto po vuprosa zastoto ne goria ot jelanie da si preinstaliram winowsa.
Opraih problema vsi4ko e ot tupite reklami na divx .Biah re6il da sa izhitria i biha iztril exeto na gain (programa koiato prinuditelno tribva da e vklu4ena za da se gledat reklami tui kato divx 5 professional ne e bezplaten)i Zna4i kakvo stava mahnah tazi programa ot startupa i vsi4ko sa oprai sia hem ne gledam reklami hem ne mi zabiva i hem si imam divx 5 professinal .Blagodaria na tezi koito iskazaha mnenie po problema.(Tribvaha mi 5 4asa dokato razbera kak da go opravia .