след като ми преинсталираха компа преди малко,взе да ми излиза една икона ,която си нямам и на идея какво означава и как да се справя.Знам че има много отзивчиви хора тук и се надявам да ми помогнете за СЕТЕН ПЪТ
след като ми преинсталираха компа преди малко,взе да ми излиза една икона ,която си нямам и на идея какво означава и как да се справя.Знам че има много отзивчиви хора тук и се надявам да ми помогнете за СЕТЕН ПЪТ
Извикай попа да ти я освети.Тема: излиза ми една икона
Ами тя иконата ти казва всичко - явно "MAC"-адреса ти се дублира, затова излиза така.
Можеш да го промениш "ръчно" в настройките на мрежовата карта. Търси "Network Address" и му задай някаква стойност.
абе той попа си я освети ,ама продължава да излиза........
не намирам нищо което да показва че е дублирано каквото и да е било
Ами преведи си надписа от жълтото балонче и ще намериш!!!
Я опитай така: Десен бутон на My Computer, Properties; раздел Computer Name, бутона Change и в полето Computer Name въвеждаш нещо "уникално", напр. nelycomp.
пак не става,продължава да излиза...омръзна ми да рестартвам компа
Сещам се само за още едно нещо: десен бутон на My Network Places, Properties, десен бутон на връзката, която използваш, Repair. Ако и това не помогне, ще трябва да се консултираш с твоя доставчик на ИНТЕРНЕТ услуги.
уфффф,нищо не става....надявам се само да не би да окаже някакво влияние...знам лиПървоначално публикувано от IvO™
Опитай да смениш стойността на Workgroup - пиши нещо странно, примерно IDONTNEEDAMAN
(десен бутон на My Computer, Properties, Computer Name, Change...)
и пак ще трябва да рестартираш.
ама защото сега е студено и се чудех че биричката няма да е подходяща.Ако искаш некакво друго питиеПървоначално публикувано от Slero
Ей сега зацепих защо излиза иконата (преди малко пак взе да се появява)....Има една отметка Internet Protocol (TCP/IP) и на свойства се изписват данните за мрежовата връзка...Та бях объркала цифрите.....