Здравейте
ше си преинсталирам вина и понеже имам много важни работи в оутлука, та искам да ви питам къде си пази информацията тва чудо и как мога да си я запазя.
Мерси предварително
Здравейте
ше си преинсталирам вина и понеже имам много важни работи в оутлука, та искам да ви питам къде си пази информацията тва чудо и как мога да си я запазя.
Мерси предварително
\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook. Това е за Outlook от офис пакет ХР и 2003; търси файл Outlook.pst.
А там ли схе са ми и е-маилите?Първоначално публикувано от panevdd
Tools -> Options -> Mail setup -> Data Files - там гледаш и променяш ако искаш
imam samo srs i xml failПървоначално публикувано от panevdd
Кажи кой клиент ползваш - Outlook или Outlook Express; ако е първия - с коя версия си (Help -> About)?
този, който си е в офис ХРПървоначално публикувано от panevdd
Направи това, което е написал Ско + бутона Open Folder.
Добавено: Сетих се още нещо: отваряш Outlook, File -> Import and export -> Export to file -> избираш .pst (последното в списъка).
Аз мисля, че при преинсталация е най-удобна следната процедура:
Слагаш инсталационния диск, като изскочи автостарта избираш Perform Additional Task >Transfer file and settings.
Програмката си копира и запазва от стария Windows каквото и кажеш, и след преинсталацията кротко си ги връща по местата.
Става и за прехвърляне на друг компютър и за много още ситуации.
Последния път когато пробвах тази процедура... ми каза нещо в стил че версиите на Transfer file and settings не съответстват. След това, издивях излязах навън и убих няколко биологични единици за да се успокоя, после пих и не си спомням нищо.Първоначално публикувано от Black Adder