Здравейте на всички специалисти надявам се да можете да ми отговорите на този мой вапрос. Значи става вапрос за window home като общо няма видима разлика в скороста на работа на бозата освен че копирванете на 1GB data от харда на друг хард ми отнема към 40 мин. като преди това ставаше за околу 12 мин. MP3ките провлачват да като на стар касетофон не сече ами влачи и филмите пуснати с BSplayer понасичат обаче като ги пусна с MPlayer версия за windows нямам проблеми. А всичко това стана след като си смених боот снимката и логон картината с TuneUp 2006 вмомента съм с кернела на тунеъпа. Пробвал съм и с истинския ntoskernel със дефаулт боот и логон снимкш - няма разлика. Със нод32 съм кракнат с последе упдайт, сканирал съм няма вируси. И спайлере няма с spyware doctor съм. Всички ненужни сервизи са спрени. Префеч папката си я почиствам редовно. Имам около 40 процеса включени нон-стоп като ЦПУто работи от 11% до 36% в покой без екстра програми като пусна и winamp стига до 76%. Виртуалната памет е с размер 1500MB. Компютъра е Acer 2413WLMi 1,5Ghz Celeron M 400Mhz FSB 1MB L2 Cache 512MB RAM и 60ГБ хард цепен е на две части на С е windows-а и свободно място ъм 4GB на D са другите глупосте филми е мп3 и свободно място към 2GB. Драйв С е 20 ГБ а Д е 40ГБ.
Дефрагментирал съм ги и двете части вчера ефекет нямаше. Кажете случвало ли ви се е нещо подобно? Windows-а е хоум версия на ацер няква с интегрирани драйвери и няколко програми. Според мен не е от версията на бозата защото преди си бачкаше както трябва. И нещо странно което забелязах експлорера ми в таск мениджъра е с името "Explorer.EXE" а в системната папка си е нормално с малки букви, търсих за fake копие на двете части на хада с такива големи букви но няма такъв файл. Дайте някакви предложения.