Ей хора знае ли някой как може да сменя функцията на F11 и F4? Благодаря предварително!
Ей хора знае ли някой как може да сменя функцията на F11 и F4? Благодаря предварително!
На Макинтош ?
На ПС?
На Вин?
на Линукс?
на Мак ОС?
и може да минеме през ОС, приложения, etc.
...
мдаа, явно на някой другар с нещо му е навредила моята реплика на гореописаното питане, която беше следната:
"извади и размени съответните бутони и готово" (щото на такъв въпрос, какъв по-смислен отговор да дадеш"
та значи, на този, дето е решил, че давайки му правото да модерира, значи е много вещ по всичко, ще му напомня, че най-малкото щом е толкоз запознат с питането, е добре да направи 2 неща:
1. да отговори ПРАВИЛНО на ПРАВИЛНО зададения въпрос
2. Да ми прати едно кротко писъмце на ЛС за да ме предупреди.
На следващият, дето ми изтрие мнение, от сърце му желая дълъг живот с омекнал работник и да не му се пие никога нещо по-силно от лимонада
Първо, аз изтрих твоето мнение, както и последващата го дуплика.
Второ, направих го, защото дори и така зададеният некоректно въпрос, дава достатъчна яснота, че не се налага посочената физическа размяна на две парчета пластмаса, а е необходима промяна на скрития зад мануалната им манипулация във вертикална посока ефект върху действието на софтуер с неизяснено естество. Тъй като въпросът е пуснат във форум "Софтуер", твоето предложение е явно неуместно, тъй като изисква преконфигуриране на хардуерно устройство с помощта на специализирани инструменти (гумен чук, отверка - плоска) и би могло да доведе до материални щети в неизвестни размери и/или психически и душевни травми.
P.S. Сигурен съм, че колегата Chokov на драго сърце би изтрил следващото ти мнение с тайната надежда да му се сбъдне така заложената заплаха
Ето нещо по темата:
http://change-keyboard-layout.qarchive.org/