сложил съм си Microsoft Windows XP Professional N Retail SP2 Integrated March 2007-ETH0
ама посгоянно ми иска регистрация на генуин-а, а не мога да намеря читав сериен, помагайте моля!
сложил съм си Microsoft Windows XP Professional N Retail SP2 Integrated March 2007-ETH0
ама посгоянно ми иска регистрация на генуин-а, а не мога да намеря читав сериен, помагайте моля!
В инсталацинния диск трябва да имаш папка : [ETHO] в него имаш крак и указания за прилагането му.
Ако не се лъжа би трябвало да приложиш крака в [safe mode] ... (влиза се с натискане на F8 преди зареждане на WinXp) ...
В Арена има мартенско издание на ETHO,та от него можеш да вземеш номера.
направих и крака под сейф мод. но и той не хвана декиш
А какво става ако преинсталираш, нагласиш гада да пита преди да инсталира ъпдейти и винаги отказваш "Genuine Advantage Validation Tool"?
Имаш и отметка "Never ask again", това го държи настрана за по няколко месеца.
това добре, но защо постоянно ми иска активация на уиндоуса?! не признава тоя сериен номер и това е!?
Да. Не си единственият, който го използва в световен мащаб просто.Първоначално публикувано от taipan
преди не ми е искало активация, а го инсталирвам за 5път поне!
Явно си се спасявал я от validation tool-а, я си попадал на кракната версия, кой знае.
Microsoft_Windows_XP_Pro_Essential_1.1 виж товаПървоначално публикувано от taipan
Това пробваи
*************************/details.php?i...#startcomments
ами записал съм си го на диск, от диск го инсталирвам все едно и също правя
Искати активация щото не си дръпнал корпоративната версия, а и кой знае какъв номер се опитваш да слагаш....
слагам номера който се ползва
в арената си е написан
като е написан, питай тамПървоначално публикувано от taipan