Windows предоставя ли такава функция и ако я има откъде се активира?Четох,че подобно на часовника на таскбара,можел да се показва и термометър.Аз съм със XP Professional 2002.Благодаря предварително!
Windows предоставя ли такава функция и ако я има откъде се активира?Четох,че подобно на часовника на таскбара,можел да се показва и термометър.Аз съм със XP Professional 2002.Благодаря предварително!
Ставаше въпрос за ф-ии на електрозахранването и оттам digital thermometer.
я пак!?
имаш предвид да ти показва температурата на процесора, чипсета, харда....?
ако е това и нямаш подобна програма на диска с дъното ти, тогава най-доброто, на което съм попадал е NextSensor - http://cbid.amdclub.ru/ (след като последната версия на SpeedFan абсурдно заемаше 99% от процесора през 5-10 секунди се наложи да й намеря алтернатива и тогава изскочи NextSensor)
Everest има каквито си датчици поискаш-температура на проц,чип дъно,видеокарта и други.Може да се направи да се стартира с уиндоуса или я пускаш когато ти е нужна дадена информация
Speed Fan е freeware софт , който би ти помогнал и ще ти стои до часовника![]()
1. поздравления за отговор по тема, изоставена от 3 месеца :РРРПървоначално публикувано от kosio964
2. след дълги години ползване на SpeedFan, от около 6-7 месеца не го ползвам поради странна несъвместимост между него и тогавашните ми компоненти. изразяваше се в спонтанно заемане на 99% от процесора. нито преинсталиране, нито нищо помагаше. след като ми пречеше повече, отколкото ми помагаше - в кошааа. има доста други - everest, next sensor и т.н., и т.н., като не забравяме тези, които почти винаги присъстват на дисковете към дъната
Програмката е добра, но все пак трябваше да кажеш на човека, че ако дъното му не желае да сподели тези свои тайни, никаква програма не би му помогнала.....Първоначално публикувано от FearMe
![]()
Например при дъна извън списъка, приложен от разработчика, програмката гледа умно!![]()