Това се е появило днес и не ми дава да правя нищо с него.Как да го премахна или да го върна на мястото му.
Това се е появило днес и не ми дава да правя нищо с него.Как да го премахна или да го върна на мястото му.
вирус
трий го в SAFE MODE
(SAFE MODE - при стартиране на компа, в самите първи секунди на зареждане се натиска F8, и се избира въпросния SAFE MODE)
Благодаря Ви.Имах подобно предчувствие макар,че НОД32 не намери нищо.Машината се бавеше а изпратените пакети към другата антена за интернет направо побесняха-прескачаше -200-300 пакета.Аз направих систем ресторе току що и вече го няма,но дали съм решил проблема?Опа пакетите пак тръгнаха сами нагоре.Какво да правя в защитния режим?
просто се изтрива файла
в safe mode той няма да е стартиран, както и "помощните" му файлове (ако има такива, защото често има други, които чакат да kill-неш процеса на основния и го възстановяват)
Здравейте.Значи направих още едно Систем ресторе ,но от Защитния режим към още по-ранна дата.Не намерих вируса след първото систем ресторе.Сякаш вече всичко е наред.Пакетите вървят нормално.Много съм Ви благодарен за напътсвията и съветите.Надявам се да съм се отървал от гада .
Зависи как и откъде си го прихванал.... За всеки случай изтрий всички временни файлове на уйндоуса и кеша на браузера който ползваш.Първоначално публикувано от evgevg
Изтрих първо временните файлове.Чудя се защо НОД ме изостави.Почти всеки ден си прави ъпдейт.
А дали на NOD-a не му е изтекъл лиценза, и само да си мислиш че имаш антивирусна?
Днес е хванала троянец,предполагам ,че има още малко живот в нея. В момента всичко е наред.Първоначално публикувано от Black Adder
браво, почеши я зад ушите и и дай захарчеПървоначално публикувано от evgevg
Признавам,че не съм на Ти с компютрите,но няма нужда да ми се подигравате.Мисля,че се държа коректно.На всичкото отгоре сме почти набори.браво, почеши я зад ушите и и дай захарче
Съжалявам, наборе, ако ти е прозвучало обидно. Аз си обичам компютъра и програмиките му, и винаги съветвам клиентите да се държат с тях като със живи домашни любимци, за да ги слушат и те.
Ако се отнасяш с компютъра като с купчина ламарина, и той ще се държи като купчина ламарина.