Резултати от 1 до 13 от общо 13

Апликация

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2007

Апликация

Това се е появило днес и не ми дава да правя нищо с него.Как да го премахна или да го върна на мястото му.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Апликация

вирус
    трий го в SAFE MODE

(SAFE MODE - при стартиране на компа, в самите първи секунди на зареждане се натиска F8, и се избира въпросния SAFE MODE)

4. Тук е от
    Jan 2007

Благодаря Ви.Имах подобно предчувствие макар,че НОД32 не намери нищо.Машината се бавеше а изпратените пакети към другата антена за интернет направо побесняха-прескачаше -200-300 пакета.Аз направих систем ресторе току що и вече го няма,но дали съм решил проблема?Опа пакетите пак тръгнаха сами нагоре.Какво да правя в защитния режим?

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

просто се изтрива файла

в safe mode той няма да е стартиран, както и "помощните" му файлове (ако има такива, защото често има други, които чакат да kill-неш процеса на основния и го възстановяват)

6. Тук е от
    Jan 2007

Здравейте.Значи направих още едно Систем ресторе ,но от Защитния режим към още по-ранна дата.Не намерих вируса след първото систем ресторе.Сякаш вече всичко е наред.Пакетите вървят нормално.Много съм Ви благодарен за напътсвията и съветите.Надявам се да съм се отървал от гада .

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от evgevg
    Здравейте.Значи направих още едно Систем ресторе ,но от Защитния режим към още по-ранна дата.Не намерих вируса след първото систем ресторе.Сякаш вече всичко е наред.Пакетите вървят нормално.Много съм Ви благодарен за напътсвията и съветите.Надявам се да съм се отървал от гада .
    Зависи как и откъде си го прихванал.... За всеки случай изтрий всички временни файлове на уйндоуса и кеша на браузера който ползваш.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2007

Изтрих първо временните файлове.Чудя се защо НОД ме изостави.Почти всеки ден си прави ъпдейт.

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

А дали на NOD-a не му е изтекъл лиценза, и само да си мислиш че имаш антивирусна?

11. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    А дали на NOD-a не му е изтекъл лиценза, и само да си мислиш че имаш антивирусна?
    Днес е хванала троянец,предполагам ,че има още малко живот в нея. В момента всичко е наред.

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от evgevg
    Днес е хванала троянец,предполагам ,че има още малко живот в нея.
    браво, почеши я зад ушите и и дай захарче

13. Тук е от
    Jan 2007

браво, почеши я зад ушите и и дай захарче
    Признавам,че не съм на Ти с компютрите,но няма нужда да ми се подигравате.Мисля,че се държа коректно.На всичкото отгоре сме почти набори.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Съжалявам, наборе, ако ти е прозвучало обидно. Аз си обичам компютъра и програмиките му, и винаги съветвам клиентите да се държат с тях като със живи домашни любимци, за да ги слушат и те.
    Ако се отнасяш с компютъра като с купчина ламарина, и той ще се държи като купчина ламарина.

16. Тук е от
    Jan 2007

OK.Всичко е наред.Не съм те разбрал правилно.Извинявай.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе