Помощ !!Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!
Някои можели да ми помогне да го оправя това ..... :blob
Преглед за печат
Помощ !!Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!
Някои можели да ми помогне да го оправя това ..... :blob
Пробвай с друга мишка
Така и направих оправи сеЦитат:
Първоначално публикувано от Black Adder
Мерси за съвета
Моля, ако искаш да си оправиш старата - смени и кабела. И по-точно, можеш да ползваш и този, но го отрежи на 1 см от там където влиза в мишката и го запои отново за куплунга
И двете съм ги включил към PC-то :) само трябвало да помръдна неизползваемата мишка и проблема изчезва :Drinks:
Едната е на 2 дена другата е старичка удряна малко та за това явно :))
А има и още една мишка (оптическа без кабел)която не прави връзка с Bluetooth .
Dreiver-те се инсталират след като прикача USB (Bluetooth) батерии има ,всичко си е наред като изключим че не се задвижва стрелката на мишката след като я местя !
Как се стигна до проблема :
Изтрих Dreiver-те от Manager (USB -Controller) и след това не работеше
Не мога да се разделя с нея ползвах я около година и е вече не заменима!
За съжаление не им се занимава да я оправят в сервизите а дават нови а новата не отговаря на възможностите на старата !
Някои ако има идеи как може да се оправи ще бъда безкрайно благодарен
:offtopic:@Compare,Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
Теб да те чете човек винаги е свързано с особена тръпка. Би ли разяснил смисъла на това изречение: "Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!" и значението на думата "безвъзвратно"?
"безвъз(В)ратно"
"десктопТ"
"по целияТ"
"някоИ"
"можели" (тук вече допускам техническа грешка в бързината ;)
а използването на запетайки явно е признак на не-мачовщина, затова нека да ги "отмахнем" от българския правопис :))
Абе ти остави правописните грешки - виж само какъв смислов абсурд се получава. Думата безвъзвратно се използва за еднократно действие - да загубиш нещо или да пропуснеш нещо.... Въобще действие, на което не можеш да оправиш последиците. Обикалянето пък е повторение на действие.... Ха свържи ги двете в едно изречение - става манджа с грозде. :016:Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
LАбе Lupus да не си в час по Български че си тръгнал да ни учиш разбира се че е станала техническа грешка :)Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B1...82%D0%B5%D0%BD
Това е един адрес които ще ти помогне да увеличиш уголемиш познанията ти по Български език коя дума какво значи кога и как може да се оползотвори !
Лично аз не съм казал и коментирал че пиша безпогрешно като се опитваш да обвиняваш някои в нещо трябва да го докажеш !Хаиде сега виж какво пише тук под формата на синоним !http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B1...82%D0%B5%D0%BD
И моля те не ми прави темата която съм направил хаос !!
:offtopic:
Много теми , както тази , се разводняват по този начин и преливат в други. Не е толкова трудно да се направи един "Предварителен преглед" , със съответния бутон (поне това може да се направи без да посещаваш други страници) , и досадното сменяне на "Я" с "Ч" , натискане на два клавиша и съответно изписване на две букви , и т.н. да се избегне. Така би било по лесно за всички които четат постовете след като ги напишеш. :016:
Но , все пак , да не забравяме ,че има все още интернет страници , където се поства и се пишат коментари на латиница :2guns: , и то по 500 - 600 знака (които отдавна съм се отказал да чета) . :081:
Compare, ти самият си един изначален хаос. Даже Хаос!* :god
Наистина е изключително забавно да те чете човек. Писанията ти са направо тест за интелегентност. :ole
Давам пример за правилна употреба на думата "безвъзвратно":Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
"Потънал безвъзвратно в словесния хаос". А сега се сети кого ли имам в предвид? :)
Всъщност пиши си както можеш. Истина е, че човек не може да прескочи сянката си.
Ми няма какво да коментирам !!
Анархия :)