Помощ !!Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!
Някои можели да ми помогне да го оправя това .....
Помощ !!Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!
Някои можели да ми помогне да го оправя това .....
Пробвай с друга мишка
Така и направих оправи сеПървоначално публикувано от Black Adder
Мерси за съвета
Моля, ако искаш да си оправиш старата - смени и кабела. И по-точно, можеш да ползваш и този, но го отрежи на 1 см от там където влиза в мишката и го запои отново за куплунга
И двете съм ги включил към PC-то само трябвало да помръдна неизползваемата мишка и проблема изчезва
Едната е на 2 дена другата е старичка удряна малко та за това явно
А има и още една мишка (оптическа без кабел)която не прави връзка с Bluetooth .
Dreiver-те се инсталират след като прикача USB (Bluetooth) батерии има ,всичко си е наред като изключим че не се задвижва стрелката на мишката след като я местя !
Как се стигна до проблема :
Изтрих Dreiver-те от Manager (USB -Controller) и след това не работеше
Не мога да се разделя с нея ползвах я около година и е вече не заменима!
За съжаление не им се занимава да я оправят в сервизите а дават нови а новата не отговаря на възможностите на старата !
Някои ако има идеи как може да се оправи ще бъда безкрайно благодарен
@Compare,Първоначално публикувано от Compare
Теб да те чете човек винаги е свързано с особена тръпка. Би ли разяснил смисъла на това изречение: "Стрелката на мишката обикаля безвъзвратно по целият Десктопт!" и значението на думата "безвъзвратно"?
"безвъз(В)ратно"
"десктопТ"
"по целияТ"
"някоИ"
"можели" (тук вече допускам техническа грешка в бързината
а използването на запетайки явно е признак на не-мачовщина, затова нека да ги "отмахнем" от българския правопис
Абе ти остави правописните грешки - виж само какъв смислов абсурд се получава. Думата безвъзвратно се използва за еднократно действие - да загубиш нещо или да пропуснеш нещо.... Въобще действие, на което не можеш да оправиш последиците. Обикалянето пък е повторение на действие.... Ха свържи ги двете в едно изречение - става манджа с грозде.Първоначално публикувано от FearMe
LАбе Lupus да не си в час по Български че си тръгнал да ни учиш разбира се че е станала техническа грешкаПървоначално публикувано от Lupus
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B1...82%D0%B5%D0%BD
Това е един адрес които ще ти помогне да увеличиш уголемиш познанията ти по Български език коя дума какво значи кога и как може да се оползотвори !
Лично аз не съм казал и коментирал че пиша безпогрешно като се опитваш да обвиняваш някои в нещо трябва да го докажеш !Хаиде сега виж какво пише тук под формата на синоним !http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B1...82%D0%B5%D0%BD
И моля те не ми прави темата която съм направил хаос !!
Много теми , както тази , се разводняват по този начин и преливат в други. Не е толкова трудно да се направи един "Предварителен преглед" , със съответния бутон (поне това може да се направи без да посещаваш други страници) , и досадното сменяне на "Я" с "Ч" , натискане на два клавиша и съответно изписване на две букви , и т.н. да се избегне. Така би било по лесно за всички които четат постовете след като ги напишеш.
Но , все пак , да не забравяме ,че има все още интернет страници , където се поства и се пишат коментари на латиница , и то по 500 - 600 знака (които отдавна съм се отказал да чета) .
Compare, ти самият си един изначален хаос. Даже Хаос!*
Наистина е изключително забавно да те чете човек. Писанията ти са направо тест за интелегентност.
Давам пример за правилна употреба на думата "безвъзвратно":Първоначално публикувано от Compare
"Потънал безвъзвратно в словесния хаос". А сега се сети кого ли имам в предвид?
Всъщност пиши си както можеш. Истина е, че човек не може да прескочи сянката си.
Ми няма какво да коментирам !!
Анархия