Имам сериозен проблем, ще се радвам на помоща на някои, които разбира..предварително благодаря!!
Купил съм си дъно Abit IP35..
искам да инсталирам Win XP под RAID настоих от BIOSa и стигнах до Bios-а на RAID-a.. от там настоих дисковете на Stripe (два диска Western Digital Raid Edition x250 GB)..започнах да инсталирам..спазих инструкциите и след F6 стигнах до момента с качването на драйверите..имах две опции RAID и AHCI за 32бит..избрах RAID и ми каза, че Windows-а ми вече има тази версия на драйвера, въпреки всичко аз избирам да качи този от дискетата и се скапва всичко.. Син екран с FATAL ERROR..
ако избера да си ползва този на Win-а..няма грешка, докато не почне да копира файловете на диска, и започва да ми изписва, че доста от файловете не може да копира..
Втори път пробвам..копира файловете, но при продължението на инсталацията започват грешките и всичко се скапва..
От друга страна като сложих записвачката към PCто, ми я разпознава като DVD RAM?!
Някои имал ли е подобни грижи?! Може ли да ми помогне?
Предварително БЛАГОДАРЯ!!! И се извинявам ако някъде в писанията си съм прозвучал ламерски..