A be kiko q mi s kav net si?Nekoj da znae dali nema nekude screenove za toq windows?
A be kiko q mi s kav net si?Nekoj da znae dali nema nekude screenove za toq windows?
Izvadi si CD-to dokato vurti i she vidish na 98
Dr-e
Edited by - DeathKnight на 19/08/2002 17:42:50
Awe nqkoi nameril li e nqkakvi driveri za VC nVidia za toq .NET 6toto nali po princip polzva razli4ni driveri ot XP-to??
Az sam slojil drivera za XP-to i varvi ama ponqkoga dava gre6ka i kato cqlo ne mi haresva kak stoi.
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Ostavat mi 202 Mb ot win.net 3 in 1, RC1, shte go vidia toia win kakav shte e, lubopitno mi e dali shte e po stable i savmestim ot RC1 na winXP v minaloto.Ako e taka - evala.
Abit KX7-333, 2 x 128 King Max 5 ns,Asus GF 3 Ti 200, All accelerated.3D Mark score :9566
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Ot kude go teglish ako ne e taina
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Kakvi sa tia gluposti za CD-tata?!?!?!?
Ot '99 g ot Win 2k na sam, takav problem ne sashtestvuva!
Ako vi go pravi, neshto ne vi e nared hardware-to.
Vadil sam i CD i harddisk do kato raboti ne .NET ami na XP, nikakav problem niama...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Estesveno, no ako vnimatelno prochetesh posta shte vidish edno 98 v nego
<font color=blue>Memento Mori</font id=blue>
E samo tam li mogeshe da se nameri?<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
не разбира се.
Лично аз го дръпнах от сайта на майкрософт. Преди 3 седмици всеки желаещ можеше да се регистрира и да получи даунлоад линк. Аз се регистрирах на 25-26, седмица по-късно получих линк + парола за сайта където дават и ключ за активация...
Опитай тук: http://www.microsoft.com/windows.netserver/preview
Може още да не е късно да се регистрираш - дори да го намериш от друго място, плюса е че имаш собствен ключ, а и ще имаш достъп до следващия релиз-кандидат ...
Tuuuiii.... pisna mi da go pisha na hilqdi mesta zatova go slagam tuka po-zabelejimo.
SLED INSTALACIQ NA .NET SE OTIVA NA:
1. START->SETTINGS->CONTROL PANEL->SETTINGS->DISPLAY->ADVANCED->TROUBLESHOOT: SLIDERA SE MURDA NA MAX.
2. START->RUN "DXDIAG.EXE" ->DISPLAY: VKLIU4VAT SE VSI4KI ACCELERATIONI.
3. START->SETTINGS->CONTROL PANEL->ADMINISTRATIVE TOOLS->SERVICES: WINDOWS AUDIO SE PUSKA NA "AUTOMATIC"
Tova e server people, na nego ne mu trqbva ni grafika ni zvuk tui 4e trqbva da mu pokonfigurirate nqkoi neshta za da gi imate.