Значи проблема ми е с Wireless адаптора.След като си преинсталирах Windows-а не мога да си намера дривер за Wireless адаптора. Моля помогнетеее![]()
Значи проблема ми е с Wireless адаптора.След като си преинсталирах Windows-а не мога да си намера дривер за Wireless адаптора. Моля помогнетеее![]()
сега остава да кажеш какъв е лаптопа и ...............
Compare, днес за тебе да не е първи април, че си хукнал по темите да ръсиш бисери... лъжливи ???Първоначално публикувано от Compare
![]()
@jorkata_lud: Ако имаш кабелна връзка с Интернет - закачи лаптопа си и остави Вистата да намери сама драйвера, който ти е нужен.
Ако не успее - напиши както ти е писал boishin точния модел на лаптопа си.
Еми значи точният модел е Toshiba Satellite A200-1M4
Първоначално публикувано от stekyman
Първоначално публикувано от jorkata_lud
ААаа незнам аз на моето PC не съм инсталирвал Driver на W-LAN или каквото е да било като изключим график картата по начина по които си си описал .Ако ти е някво по специялно PC-то може
/offtopic
бога ми, compare, ако не бяха толкова смешни постовете ти отдавна да те бях помолил да си купиш няколко образователни книжки на компютърна тематика, но май така е по-добре - наистина внасяш уникална атмосфера във всяка тема, в която удариш 2 реда с калема![]()
Ами Black Ader е виновен .Винаги съм се старал да обясня възможно наи обемно но за съжаление вече не го правя заради него .Първоначално публикувано от FearMe
Е сега стана сложно вече... Блеки ще го захапе съвестта и няма да мигне от угризения....Първоначално публикувано от Compare
Ами ако изпадне в депресия? Пази Боже.... И за всичко това ще си отговорен ти, Compare...
И масраф за психоаналитик, за илачи... неее... това само с едновалентни алкохоли се оправя!....![]()
Първоначално публикувано от Compare
Хайде Блеки, ти си на ход!
ГОНГ!!!![]()
Аз днес се замислих дали да не пусна тема "Бисерите на форума". За сега Compare и Climatronic стигат за цял ден смях....![]()
Aко не я пуснеш ти, ще я пусна аз....Първоначално публикувано от Lupus
![]()
Но идеята е твоя, а и си по-старши, така че... очаквам я в най-скоро време![]()
Това е гнусна уйдурма, Compare, още малко ще кажеш, че заради мен пишеш глупости3, щото ти се явявам на сън.Първоначално публикувано от Compare
Аз си мисля, че искаш да ме накиснеш пред уважаемата аудитория на форума, защото най-често ти показвах грешките. Това обаче съм го правил от добри чувства, имащи за цел да направят въпросите и отговорите ти разбираеми за простолюдието, щото обикновено пишеш като Делфийския оракул![]()