TroianDownloaderAgentNYS е в комп. ми HELP
Комп. ми взе да забива и когато го проверих с нод32 се оказа троянски вирус,а нода не го чисти.Направих следното;върнах комп. с две седмици назад и сега като пусна нода той не открива вирус ,едва ли съм се отървала само с едно връщане на windows-a.Възможно ли е след като антивирусната ми програма сега не го открива да го няма наистина.Защо нода не ме е предупредил за вирус,случвало ми се е става червен и след това аз го чистя.Вируса се намира в Disk C вWINDOWS .На нода пише AMON infected 1.Да си преинсталирам ли комп. или какво ?
Re: TroianDownloaderAgentNYS е в комп. ми HELP
Бих дал съвет да си изтеглиш Spybot search and destroy от този линк :
http://www.safer-networking.org/pt/mirrors/index.html
като преди това забраниш System restore и след като си направиш всичките необходими ъпдейти на дефенициите на програмата , да я пуснеш под Safe mode да ти сканира компа за троянци .
Много съжалявам за въпроса ,но трябва ли да изтрия нод-а ,защото са ми казвали че неможе в един комп. две антивирусни програми.Или това което си ми дал не е антивирусна .Съжалявам ,но почти нищо не разбирам, а искам да се науча да се справям сама, защото е наложително.Знам ,че ще успея с малко помощ от вас.Благодаря на всички
Не е нужно да махаш Нод-а. Давай смело. Иначе правилно са ти казали (антивирусните се борят една с друга често пъти, затова не е добре да се инсталира повече от една).
Spybot не е антивирусна програма и няма да пречи на НОД-а ;)
Пробеаи и това, открива доста скрити гадини.
SUPERAntiSpyware
Проблема е следния;качих Spybot и сканирах, откри 68 грешки аз казах да ги отстрани и до тук всичко беше ок.Тогава си помислих защо ми е тоя нод32 и го деинсталирах и от тук започнаха проблемите.Сега немога да вляза в Mozilla Firefox и влизам през internet explorer.Какво съм направила незнам.помощ.
Spybod ми показва в момента като сканирах ,че има проблем в;Microsoft.WindowsSecurityCenter.AntiVirusOverri.....1елемента.Вчера след като изтрих нода ми го показа и аз му дадох да го опражи тоя проблем и мисля че точно от този момент не ми дава да вляза в mozila-та.Но несъм сигурна ,защото рових много и дори там дето не разбирам какво точно трябва да се прави.И така се стигна до този момент на мозъчен срив от моя страна.Ако някой ме разбира за какво говоря и знае как да оправя всичко да ми помогне,но от друга страна май е време някой да ми преинсталира компа.ЧОВЕК СЕ УЧИ ДОКАТО Е ТЪП!