Въпроса ми е може ли да се инсталира и трябва ли K-Lite Codec Pack на Vista Home Premium?
Ако може и трябва , коя версия ?
A kak стой въпроса с Microsoft Office 2003 и Vista ?
Благодаря предварително !!!
Въпроса ми е може ли да се инсталира и трябва ли K-Lite Codec Pack на Vista Home Premium?
Ако може и трябва , коя версия ?
A kak стой въпроса с Microsoft Office 2003 и Vista ?
Благодаря предварително !!!
ако искаш да гледаш филми - трябва да качиш и кодеци, ако не искаш - не трябва.
Версията няма значение, стига да е по-нова.
Въпроса стои въпросително, с ударение на последната буква. Ако го зададеш по-разбираемо - ще може и да ти отговори някой.Първоначално публикувано от LudZaVrazvane
Подозирам, че питаш дали ще върви, но това са само бледи догадки от моя страна, никак неподплатени с факти.
Я,Я , би отговорил някой германец, за да подплати догадките с факти !!!Първоначално публикувано от Black Adder
Правилно си ме разбрал .
Питам, защото Alkohol 120% два пъти ми скапва Vistata !
Алкохола не прощава никому, та на теб ли
Иначе - Офиса ще ти работи, стига да не искаш шарениите на новия (2007)
А какво общо имат шарениите с възможността да работи софта под Виста?Първоначално публикувано от Black Adder
Междувпрочем въпросните шарении са многократно по-удобни за работа отколкото менютата в по-старите версии!
Щом ти го казваш, няма начин да не е вярно.Първоначално публикувано от painmaster
Аз пък ще послушам народа, дето е рекъл: Луд на шерено се радва
Но мисля, че по-важно е как да си свършиш бързо и лесно работата (ако можеш), отколкото да се прехласваш по шарени прозорчета.
Vista Codec Package 4.6.4 е многократно по-добре и по-проверено https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=124661Първоначално публикувано от LudZaVrazvane
Office 2003 е напълно съвместим с Windows Vista. За да отваряш по-новите от него ( 2007 ) документи трябва да инсталираш следното
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
( уникалното в случая е, че Майкрософт за първи път прави конвертор за по-стари версии да отварят файлове на по-нови, което вероятно идва от съпротивата на болшинството да приеме новия 2007. Конверторът е съвемстим и с Офис 2000, ХР. ) но преди това, инсталирай си всичките High Priority updates за 2003 за да няма проблеми.
Разбира се че имаш правото да не си съгласен с чуждо мнение, но казаното от теб говори единствено, че не си използвал офис 2007. Пробвай го за повече от 30 мин и ще установиш, че интерфейса му е по удобен и върши работата по-бързо и по-лесно, точно както ти го искашПървоначално публикувано от Black Adder
С риск да прозвучи като заяждане, но да не се опитваш да ме убедиш, че качвайки програма с поне 600 МБ по-голяма от предишния офис, ще започна да пиша по-бързо на Word и Exel и работата на компютъра ми ще се забърза?Първоначално публикувано от painmaster
А ако си мислиш, че никога през живота си не съм виждал Windows Vista, респективно Office 2007, повярвай ми - в голяма грешка си. Което пък не значи, че имам намерение да ползвам тези продукти някога на собствения ни компютър.
Но както и преди съм казвал - всеки има право да яде, пие и ползва каквото си пожелае, стига да не ме кара аз да правя като него.
Прощавайте че ще се намеся и то с изказване, нямащо пряка връзка с въпроса, но откровено казано по-гнусен офис от 2007 не съм виждал (на скоро се наложи да го инсталирам) - по-отвратно подреден интерфейс не съм виждал.