Резултати от 1 до 5 от общо 5

USB проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

USB проблем

След 2 години изникнапроблем . В Девайс менаджера вс е ОК -няма неизндифицирани обекти. При стартиране вс. е ОК. Обаче при включване на USB флаш памет изниква проблем - изчезва USB to. При рестар с появява , но ако не се пипа флашката.Ако се изключи и включи пак го няма ЮСБ то. А в същия момент когато изчезне в девайс менаджера няма неразпознати.
    Лап Тошиба M70 SR2 с лицензионен Вин. Не ми се преинстал защото имам някои програмчета за диагностика и тест.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Re: USB проблем

Колко устройства имаш включени. Кард четец и прочее дето да ти лапат буквите?
    Иначе решението е просто, като изчезне USB FLash-a, десен бутон на My Computer>Manage>Disk Management
    там ще видиш Флашката, цъкни на нея и смени името на устройството на някое което не е заето F, H, Z дори ако искаш

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Към USB хъбче с 4 порта са включени мишка , вентилаторно плато за охлаждане и за кратко време включвам флашката. Неприятното е , че като включа флашката ми забива мишката . ВЕнтилаторите се въртят. Аналогичен е и случая , ако мишката е включена сама на друг порт. По същия начин се държи и като е изключен хъба и охлаждащото плато

5. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Имаш ли външно захранване на USB хъба и ако нямаш, пробвай да сложиш едно.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от naskop
    Имаш ли външно захранване на USB хъба и ако нямаш, пробвай да сложиш едно.
    Нямам външно захранване - но не е от това. При изключено вентилаторно плато пак е същото положение.
    Заради Аутодатата върнах годината на 2006 и няколко дни беше наред. След това пак същата история.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе