Днеска се зачудих, че на мрежовата ми карта показва packets, а на някои съм видял bytes. Но никъде не намерих настройка и май е до драйвер, но не съм сигурен за това реших да питам, дали някой знае нещо по този въпрос, че някак си ми човърка това.
Преглед за печат
Днеска се зачудих, че на мрежовата ми карта показва packets, а на някои съм видял bytes. Но никъде не намерих настройка и май е до драйвер, но не съм сигурен за това реших да питам, дали някой знае нещо по този въпрос, че някак си ми човърка това.
Не мисля, че можеш. Такъв ти е драйвера без да съм 100% сигурен.
преобладаващото мнение е, че зависи от драйвера, но аз като че ли мисля, че е от различните SP (без да съм сигурен и подчертавам - никога не съм обръщал специално внимание)
иначе има как да видиш колко са, макар не и от самата карта -
task manager -> networking -> view -> select columns -> чекваш bytes received/bytes sent
Интересна темичка... не би трябвало да е от Уиндоса, а от драйверите, защото на служебното РС status-а на вградената лан карта (VIA Rhine II) е във байтове, а на wireless-a и bluetooth-а статуса е във пакети. Съшият уиндоус на външна Realtek платка показва пакети.